Džulija Roberts (54) jedna je od najomiljenijih glumica na svetu i vodi miran porodični život, a mnogi se iznenade kada saznaju koliko je njen ljubavna priča sa suprugom bila turbulentna.

Zvezdu filmova "Zgodna žena" i "Odbegla mlada" paparaci su snimili u prošlu subotu dok je šetala australijskim gradom Gold Kost.

U opuštenom izdanju je bila gotovo neprepoznatljiva, sa kratkim sorcem i u širokoj majici s dugim rukavima, a lice je sakrila ispod sunčanih naočara i kačketa.

Džulija Roberts trenutno boravi u Australiji.
Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Džulija se 1993. udala za muzičara Lajola Loveta, ali razveli su se nakon samo dve godine braka. Ponovo se udala 2002. za Danijela Modera s kojim je i danas u braku. Kada su se upoznali on je bio u braku s Verom Stajnberg dok je on imala dečka Bendžamina Breta.

Za Džiliju Roberts su pričai da je sadašnjem suprugu unišstla prethodni brak.
Jonas Gustavsson / ddp USA / Profimedia 

Ubrzo nakon što je u Danijelov život ušla slavna glumica predao je papire za razvod. Neki su tada Džuliju nazivali rasturačicom braka jer je kao se pisalo, preotela tuđeg supruga.

"Odmah sam se zaljubila u njega. Želela sam da budem s njim. Nisam mogla da prestanem da milsim o njemu, a znala sam da ću biti u problemu", rekla je svojevremeno glumica.

Džulija Roberts godinama je u braku s Danijelom Moderom.
screenshoot/ instagram 

Saznalo se i da Džuliju nije baš volela Danijelova porodica kao i da su bili razočarani što je razdvojila njega i Veru. Krivili su ju i za smrt njegove majke Patricije koja je preminula od srčanog udara nekoliko dana nakon što su objavili svoju vezu. Tvrdili su da ju je ubio stres koji je uzrokovala njihova romansa.

Supružnici imaju troje dece, 2004. dobili su blizance, ćerku Hejzel i sina Finaeusa, a tri godine kasnije dobili su još jednog sina Henrija.

AKM Images / Backgrid USA / Profimedia, screenshoot/instagram Džulija Roberts danas ima skladan brak

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!