Na Kanskom festivalu holivudski glumac Šon Pen predstavio je novi film "Flag Day", a kamerman ovog ostvarenja bio je Danijel Moder koji se pojavio u društvu svoje ćerke.

Inače, ovo je prvo zvanično pojavljivanje 16-godišnje Hazel, a moramo priznati da je baš brzo porasla i može se reći da je sada prava tinejdžerka. 

Hazel se za Kanski festival opredelila se za jednostavnu kombinaciju kakva i odgovara devojčici njenih godina. Ona je izabrala jednostavnu košulja-haljinu u svetlo žutoj boji, a ponela ju je uz lakovane crne cipele u stilu Mary Jane.

Bilo je zanimljivo videti kako izgleda ćerka ovo dvoje uspešnih ljudi, a čini se da je savršen miks svojih roditelja. Iako na prvu loptu likom više podseća na oca, stav i držanje mlade Hazel su tačan odraz njene majke Džulije Roberts.

U galeriji pogledajte kako izgleda Hazel Moder, ćerka Džulije Roberts i Danijela Modera:

AKM Images / Backgrid USA / Profimedia, screenshoot/instagram Džulija Roberts danas ima skladan brak

Podsetimo, Danijel i Džulija su nedavno proslavili 19. godišnjicu braka, a pored Hazel imaju i dva sina, Henrija i Fineusa.

Par se upoznao 2000. godine na snimanju filma "Mexican", baš u trenutku kada je Džulija prestala da veruje u ljubav, a iza sebe je imala i propali brak sa pevačem Lajlom Lovetom koji je potrajao svega dve godine.

Moder je tada bio braku sa šminkerkom Verom Stejmberg, a Džulija je bila u vezi sa kolegom Benjaminom Bratom. Pri prvom susretu ovaj kamerman očarao je Robertsovu toliko da se nije dovumila oko toga želi li da bude sa njim ili ne, bez obzira na njihov emotivni status.

"Momentalno sam se zaljubila u njega. Želela sam da budem s njim. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu, a znala sam da ću biti u problemu", priznala je glumica svojevremeno.

Džulija je dan danas ističe da i dan danas veruje da je on onaj pravi.

"Verujem da su dve osobe povezane srcem, stoga nema veze gde se nalaziš, ko si niti šta radiš - ne postoje prepreke ako je ljudima suđeno da budu zajedno", zaključlila je glumica nedavno.