Iako su važili za jedan od najskladnijih parova u Holivudu, ljubavna priča Nikol Jand i Dr. Drea nije se slavno završila.

Američki reper i producent Dr. Dre je od samog početka svoje karijere, pa sve do uzdizanja imperije u šou-biznisu, bio sa Nikol Jang, a njihov brak trajao je 24 godine.

Naime, razvod je tražila ona, a osim toga, tražila je i dva miliona dolara mesečno za izdržavanje. Objasnila je to kao privremenu bračnu naknadu nakon razvoda, a tražila je i dodatnih pet miliona dolara za podmirenje sudskih troškova.

Dr Dre napravio žurku povodom razvoda od supruge Nikol Jang.
scr / Mavrixphoto / Profimedia 

Supruga ga je optužila i da je pokušavao da je izgladni i ostavi bez ičega, jer sve ove godine nije radila, već je bila kod kuće i brinula o deci.

Par je još 1996. godine potpisao predbračni ugovor prema kom se njegovi brojni komercijalni ugovori ne tiču njegove supruge, na šta se njegov advokatski tim stalno pozivao. Ipak, reper je navodno uništio spomenuti predbračni ugovor dok je još mislio da njihovom braku neće doći kraj, što bi značilo i da Nikol odjednom ima pravo na novac koji traži.

Stručnjaci smatraju da je zbog toga ovo jedan od najskupljih razvoda u istoriji.

Ipak, reper je konačno uspeo da se razvede od svoje supruge, a koliko je srećan govori činjenica da je svoj novopečeni status proslavio žurkom u svom domu.

Dr Dre presećan jer je uspeo da se razvede od Nikol Jang.
Shutterstock 

Naime, Dr. Dre je pozirao na fotografiji vidno raspoložen dok sedi ispred ogromnog balona na kom piše: "Veoma razveden".

- Hej, pa moj brat Dr. Dre mi je upravo rekao da je konačno razveden! Čestitamo - napisao je Brejon Preskot uz fotografiju.

Dr Dre je zvanično razveden
Instagram 

Bivši supružnici zajedno imaju dvoje dece, sina Truisija (23) i ćerku Truli (19), a Dre iz veza sa drugim ženama ima još petoro dece.

Podsetimo, sredinom 2021. godine, reperova ćerka iznela je tvrdnje da njen otac, čije se bogatstvo procenjuje na 800 miliona dolara, odbija finansijski da joj pomogne, a ona kao beskućnik mora da živi u iznajmljenom automobilu.

Ona radi kao dostavljačica i zaposlena u skladištu, ali s takvim prihodima ne može sebi da priušti stan u Kaliforniji. Zbog toga ova majka četvero dece pokušava da kontaktira bogatog oca kako bi joj finansijski pomogao, ali on se na to ne obazire.

Doktor Dre je La Tanju dobio s Lisom Džonson. Par se razišao kada je ona imala samo pet godina. La Tanja oca nije videla punih 18 godina, a s njim može da komunicira samo preko njegovog tima. Samohrana majka deci je pronašla smeštaj, ali sebi još uvek ne može da osigura.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!