Čini se kako je muzički mogul Dr.Dre spreman za novi početak. Ako je nekome 2020. godina bila još gora nego ostatku sveta, bio je to popularni reper, producent i preduzetnik Dr.Dre, a sve zbog ružnog razvoda od supruge, ali i aneurizme mozga. Početkom januara reper (55) je završio u bolnici.

"Hvala mojoj porodici, prijateljima i obožavateljima na lepim željama. Osećam se odlično i dobijam izvrsnu negu od svog medicinskog tima. Uskoro bih trebao da budem pušten iz bolnice kući", napisao je tada na Instagramu. Brojni obožavatelji i poznate kolege uputili su mu lepe reči i poručili kako se mole za njega da se što pre oporavi. Među njima su bile i njegovi kolege Snup Dog i Ajs Kub.

Nekoliko nedelja pre ovgo ružnog događja, mediji su pisali su o njegovom gadnom razvodu od supruge Nikol Jang nakon 24 godine braka. Naime, razvod je tražila ona, a tražila je i dva miliona doara mesečno za izdržavanje. Objasnila je to kao privremenu bračnu naknadu nakon razvoda, a tražila je i dodatnih pet miliona dolara za podmirenje sudskih troškova. Supruga ga je optužila i da je pokušavao da je izgladni i ostavi bez ičega, jer sve ove godine nije radila, već je bila kod kuće i brinula o deci.

Par je još 1996. godine potpisao predbračni ugovor prema kom se njegovi brojni komercijalni ugovori ne tiču njegove supruge, na šta se njegov advokatski tim stalno poziva. Ipak, reper je navodno uništio spomenuti predbračni ugovor dok je još mislio da njihovom braku neće doći kraj, što bi značilo i da Nikol sada ima pravo na novac koji traži. Stručnjaci smatraju kako će zbog toga to biti jedan od najskupljih razvoda u istoriji. Nikol i dalje živi u njihovoj vili u Malibuu i ima poslugu i skupocene automobile u garaži, a bivšem suprugu navodno ne želi da vrati njegove stvari, poput skupih motora, palica za golf, ali i oružja.

Bivši supružnici zajedno imaju dvoje dece, sina Truisija (23) i ćerku Truli (19), a Dre iz veza sa drugim ženama ima još petoro dece. Ipak, od žena ne odustaje, a s jednom nepoznatom i golišavom damom viđen je prošlog četvrtka u Zapadnom Holivudu. Reper je sa nepoznatom devojkom viđen u restoranu gde su ih paparaci zatekli.

Dr Dre sa novom partnerkom
Sal/Gio / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Najviše pažnje prokupila je dotična zbog činjenice da je ispod ojela nosila čipkasti grudnjak koji je otkrio baš sve. A ako ste mislili kako je to "slučajno" ispalo, nije, jer su tako paparaci dobili odlični uvid u njeno utrenirano telo i tetovažu na stomaku. Zaista hrabro.