Džulija Roberts godinama nosi titulu 'najljepših nogu Holivuda', a to je samo jedno od priznanja za njenu lepotu. Osmeh, kosa i vitka linija čine je, po mišljenju mnogih, najlepšom ženom na svetu, a ona skromno kaže za sebe da je samo domaćica.

Kako majka troje dece održava fantastičnu figuru? Džulija objašnjava kako ne voli da vežba, ali joj itekako prija osećaj koji je obuzme nakon kvalitetnog treninga. 

Na vežbanje troši oko četiri sata nedeljno, a sve češće bira zdrave obroke, a posebno salate. Njena poznata fitness salata već je godinama na vrhu najpopularnijih te je svakako vredi isprobati.

Sastojci:

400 g leblebija, najbolje iz konzerve

100 g mladog spanaća

2 šargarepe

1 šaka oraha

100 g feta sira

so i biber

Priprema: Leblebije dobro isperite, pa ocedite i sipajte u činiju za serviranje. Spanać oprati, šargarepu oljuštiti i iseći na tanke trakice i dodati leblebije. Sve izmešati i začiniti, pa umutiti preliv i dodati u salatu.

Salata Džulije Roberts.
Unsplash 

Preliv

3 kašike sirćeta

1 kašika senfa

5 kašika maslinovog ulja

so i biber

Sir je potrebno izmrviti, orahe naseckati ili samleti pa dodati u salatu i začiniti po ukusu te odmah poslužiti.

Ova salata može biti i kompletan letnji obrok, jer će vam dati dovoljnu količinu proteina i vlakana. Ovi sastojci neophodni su za održavanje vitke figure, što Džulija pokazuje u svim prilikama – od opuštene šetnje plažom ili kupanja, do snimanja modnih reklama ili novih filmova.

U našoj galeriji pogledajte više fotografija zgodne žene.

The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia, Shutterstock Pogledajte kako se Džulija Roberts menjala tokom godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!