Džulija Roberts prepoznatljiva je po savršenoj figuri od kada je zasijala na glumačkom nebu Holivuda.

Gotovo je neverovatno da iko ko smatra da Džulija Roberts više nije fatalna lepotica kao nekad, ali očigledno je da su ukusi različiti.

Da li je do nametnutih holivudskih standarda koji ne praštaju glumicama godine, ne znamo, ali činjenica je da slavna glumica i te kako izgleda i više nego dobro što potvrđuju njene poslednje fotografije.

Američka glumica Džulija Roberts uživala je na plaži zajedno s kolegom i glumcem Itanom Hovkerom. Njih dvoje provodili su zajedno vreme u pauzi od snimanja filma ''Leave The World Behind''.

Džulija Roberts u kratkom šortsu.
Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Džulija je u teksas kratkom šortsu pokazala svoje vitke i zavodljive noge, ali i figuru. Ceo stajling upotpunila je teksas košuljom, maslinastom potkošuljom i sunčane naočare i pletenim šeširom.

Glumicu ne viđamo često, ali zato svaki put kad negde izađe privuče veliku pažnju svojim blistavim osmehom i pozitivnom energijom. Poznata je i po tome što nosi titulu holivudske miljenice i kraljice romantičnih komedija.

Džulija roberts u kupaćem.
KHAP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nedavno je Roberts otkrila razlog zašto je dugo nije bilo na sceni.

"Nemoguće da je prošlo već 20 godina, zar ne? Ali evo u čemu je stvar, da sam mislila da je nešto dovoljno dobro, snimala bih i prije. A posljednjih 18 godina sam i odgajala troje djece. To dodatno podiže ljestvicu jer onda se više nisam ni pitala je li neki projekt dovoljno dobar. Tu je i usklađivanje suprugovog rasporeda, mog rasporeda, rasporeda djece u školi i praznika".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!