Američki glumac Erik Roberts pojavio se nakon dugo vremena u javnosti, a sve je dodatno iznenadio retkim komentarom o odnosu sa svojom slavnom sestrom Džulijom Roberts.

U intervjuu za "Behind the Velvet Rope s Davidom Yontefom", 66-godišnji glumac odbacio je glasine o svađi s 54-godišnjom glumicom nakon što se već godinama nagađa o turbulentnom odnosu između njih dvoje.

Džulija Robert je u odličnim odnosima sa bratom Erikom.
Shutterstock 

"Džulija i ja smo uvek bili dobri. Mislim da sam pre mnogo godina bio na press turneji za neki film. Ne znam ni koji je to film bio. I to je bilo kada je "Zgodna žena" upravo bila izašla i postavljali su mi milion pitanja o Džuliji. A ja sam rekao: "Hej, izinite. Možemo li da pričamo o meni?" Mislim da sam bio jako smešan, ali naravno onda su se pojavile glasine da naš odnos nije najbolji. I od tada slušam o problemima sa svojom sestrom, a koji ne postoje", izjavio je Erik, iako se nisu zajedno fotografisali decenijama niti se pojavljivali u javnosti.

Erik je o njihovom odnosu odbijao da priča sve do sada.

"Ne slažemo se oko dosta stvari, ali uvek smo razgovarali, zezali i zabavljali se. Jednostavno je tako. Ona je jako kul žena", zaključio je.

Dodao je i kako Džulijin život nije lak jer balansira između vaspitavanja troje tinejdžera i uloge u novom političkom trileru "Gaslit".

"Ima troje tinejdžera. Mislim, njen život ne izgleda kao dan proveden na plaži. I ona ima puno s**** s kojima se mora nositi", otkrio je Erik.