Za Holivud se, pored najvećih zvezda i preskupog života, vezuje pitanje reputacije svakog pojedinca, a ukoliko ona propadne, teško je biti angažovan na "jakim projketima".

Los Anđeles je centar filmske i televizijske industrije koja je smeštena u njegovom predgrađu, Holivudu, a uz to je i središte muzičke scene, kao i industrije aviona i svemirskih letelica.

I dok su neke slave zvezde oduvek na dobrom glasu, koji je u većini slučajeva zadužen za dobijanje dobrih uloga, postoje holivudska imena koja do danas ne mogu vratiti reputaciju na stari put.

Predstavljamo vam glumice koje imaju najlošiju reputaciju u "fabrici snova":

Gvinet Paltrou

Iako je osvajala nagrade, Gvinet je na lošem glasu u Holivudu. Bila je dobitnica Oskara za najbolju glumicu 1998. godine, za komediju "Zaljubljeni Šekspir" osvojila je Zlatni globus kao najbolja glumica u mjuziklu, a potom i Oskara kao najbolja glumica.

Gvinet Paltrou važi za ženu sa kojom niko ne želi da ostvari saradnju zbog njenog lošeg načina obraćanja ljudima.
Instagram 

Ipak, o ponašanju Gvinet Paltrou se oduvek govorilo. Pričalo se da većina zaposlenih u filmskoj industriji ne želi ni da se približi popularnoj glumici, a kamoli da ostvari saradnju. Razlog ovakvog utiska je navodno glumičino ponašanje prema ljudima, loš način tretiranja i obraćanja, kao i da je nesvesna da nemaju svi basnoslovne cifre na računu.

Ipak, kada je suočena sa pričama da je mnogo razmažena, Gvinet se odbranila rekavši da to jednostavno nije tačno.

Megan Foks

U poslednje vreme je glavna meta medija zbog svoje bizarne ljubavi sa muzičarem Mašanom Ganom Kelijem. Njeni postupci počeli su da zgražavaju javnost, a i pre nove veze imala je lošu reputaciju. Sve je nastalo kada su joj otkazali saradnju na snimanju "Transformersa".

Scenaristi i reditelji istakli su da Megan Foks ne pokazuje interesovanje prilikom snimanja filmova na kojim je angažovana.
London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, Megan je u jednom intervjuu reditelja Majkla Beja uporedila sa Hitlerom, a iako su svi mislili da će takva izjava biti aktuelna tri dana, ona joj je trajno oštetila reputaciju. Osim toga, scenarista Ehren Kruger je jednom prilikom izjavio da Megan uopšte nije zainteresovana dok snima filmove.

Džulija Roberts

Iako važi za miljenicu Amerikanaca, Džulija Roberts je navodno prilično neprijatna osoba. Kažu da je glumica najpoznatijeg holivudskog režisera Stivena Spirberga stalno izbacivala iz takta, a on je jednom prilikom izjavio da za njihovu saradnju na filmu "Hook" nije bilo pravo vreme.

Džulija Roberts je prilično "teška" za saradnju, kažu najpoznatiji holivudski režiseri.
Jonas Gustavsson / ddp USA / Profimedia 

Svetsku slavu je stekla 1990. glavnom ulogom u filmu "Zgodna žena", a potom su usledile brojne romantične komedije. Ipak, zarada od njenih filmova iznosi oko 2.400.000.000 dolara, što je čini jednom od finansijski najuspešnijih glumica svih vremena.

Maraja Keri

Popularna pevačica je u nekoliko navrata želela da se oproba kao glumica, ali bezuspešno. Od tada je prati reputacija dive, jer je satima kasnila na set film "Glitter".

Maraja Keri je tokom pokušaja ostvarenja u glumi, imala zahteve koji se ni malo nisu dopali slavnim rediteljima.
printscreen/instagram/mariahcarey 

Osim toga, zahtevala je da je u njenoj kućici na setu uvek čekaju bele ruže. Zbog takvog ponašanja i večitih zahteva, Maraji više niko ne želi da ponudi ulogu.

Šenon Doerti

Glumica je navodno na setu serije "Beverly Hills 90210" bila poznata po svom lošem ponašanju. Kako su neki izvori naveli, nije je preterano bilo briga za samu seriju, a sa koleginicom Dženi Gart često je ulazila u sukobe.

Mnogi su rekli da Šenon Doerti važi za neljubaznu osobu.
Shutterstock 

Kažu da je jedina od ekipe serije bila nepristupačna, dok su svi ostali bili zaista ljubazni i dragi prema predstavnicima medija i ostalim kolegama.

Teri Hačer

Očajnu domaćicu je koleginica Nikolet Šeridan nazvala lošom. Rekla je da je Teri Hačer najzlobnija žena na svetu, a sve zbog toga što se Hačer ponaša kao prevelika diva na svakom setu.

Za razliku od koleginice Longorije, Teri Hačer nije ostala toliko aktivna u glumačkom biznisu nakon slavne uloge u seriji "Očajne domaćice". Od značajnijih poslova u Holivudu ističe se samo pozajmljivanje glasa za Diznijev animirani film "Planes".

Koleginica Teri Hačer je izjavila da je glumica najzlobnija žena koju je ikad upoznala.
Shutterstock 

Da je njena glumačka karijere maltene dobila kraj, dokazuje i njen pokušaj da unovči svoju ljubav prema kuvanju, pa je učestvovala u kulinarskom šou programu "Chopped".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!