Džulija Roberts već neko vreme nalazi se u sunčanoj Australiji gde snima film sa Džordžom Klunijem, a za Božić pridružili su joj se suprug i deca.

Naravno, uživanje na plaži bilo je nezaobilazno, što nije promaklo budnom oku paparaca, međutim od momenta kada su se fotografije pojavile na mrežama, na internetu se povela žestoka polemika.

Zapravo, tokom 30 godina duge karijere slavnu glumicu smo svega nekoliko puta mogli da vidimo u kupaćem kostimu, naravno, ne računamo uloge, jer je Robertsova uvek stavljala akcenat na glumu i talenat, a ne na izgled, iako se mnogo puta našla na listama najlepših glumica svih vremena.

Lepu glumicu sada su fotografi uslikali dok je šetala plažom u jednodelnom pink kupaćem kostimu, a tom prilikom pokazala je normalnu, prirodnu žensku figuru, kakvu ima većina žena u svojim pedesetim godinama.

Mnogi su oduševljeni kako Džulija Roberts izgleda sa 54 u kupaćem kostimu, iako ima i onih koji ne dele to mišljenje.
KHAP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Džulija koja je oduvek poznata po bujnoj, kovrdžavoj kosi i zanosnom osmehu, sada je dokazala da žena može da blista i zrači samopouzdanjem, bez da se opterećuje više nego surovim holivudskim standardima koji nalažu glumicama da se takmiče sa vremenom i izgledaju poput 20-godišnjakinja, bez ijedne bore ili, ne daj bože, nesavršenosti na koži.

Glumica je pokazala duge, vitke noge, ali i lice bez trunke šminke i ležernu frizuru, a izgleda lepo i apsolutno prirodno! Ove fotografije su izazvale brojne komentare na društvenim mrežama i portalima širom sveta, a mišljenja su, kao i uvek, podeljena.

Na mrežama bukti rat zbog fotki Džulije Roberts u kupaćem.
KHAP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ona je fantastična", "Predivno je videti ženu da ovako zrači zadovoljstvom", "Izgleda divno i prirodno, za promenu", "Prelepa je i srećna, lepo je videti ženu da dostojanstveno stari i ne trudi se da bude devojka", "Kako je ova žena kul", "Hvala što pokazuje da su i holivudske zvezde obični ljudi", "Kako je osvežavajuće videti ženu bez plastike", neki su od hiljade komplimenata.

Naravno, bilo je i onih kojima se nije dopalo ono što vide, te su brže-bolje ostavili više nego degradirajuće komentare poput: "Ko kaže da dobro izgleda, potrebne su mu naočare", "Godine mogu da budu okrutne prema nekim ženama", "Razočaran sam da je ona ovolika, mislio sam da je sitnija", "Zašto izgleda kao baka?", "Staro telo jedne majke", "Izgleda veoma staro", "Niko ne želi da te gleda ovakvu" i slično.

Nedavno se isto našla na meti kritika kada je uslikana tokom ručka sa Amal i Džordžom Klunijem, i kada su pojedinci na mrežama komentarisali da "iako je starija samo 10 godina od slavne advokatice, izgleda kao da joj je majka".

Srećom, Džulija nikad nije bila neko ko mari za ono što ljudi kažu, nevezano da li je dobro ili loše, a jednom prilikom je i sama izjavila da je tajna lepote - biti srećan, te da stalno radi na tome da prihvata proces starenja.

"To će se dogoditi, svidelo se to meni ili ne", rekla je jednom prilikom, a još njenih fotografija novijeg datuma, ali i sa početka karijere pogledajte u galeriji ispod:

The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia, Shutterstock Pogledajte kako se Džulija Roberts menjala tokom godina.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!