Slavni glumac Kifer Saterlend proslavio je svoj 56. rođendan, a iako može da se pohvali zavidnom karijerom, ulogama u najboljim filmovima i serijama, i dan-danas ga proganja jedna priča koja nema veze sa njegovim uspesima u Holivudu, već je isključivo vezana za njegov privatni život. 

Naime, poznato je da je on bio jedan u moru ljubavnika nekadašnje slatkice Džulije Roberts, a ostao je upamćen i kao "verovatno jedini slobodni momak sa kojim je ušla u vezu", s obzirom da je glumica nosila nimalo laskavi nadimak "rasturačice domova"zbog veza sa oženinim.

Kifer Saterlend je i dalje poznat po vezi sa Džulijom Roberts.
Shutterstock 

Sa Saterlendom je bila i verena, ali je priča dobila potpuno neočekivan kraj, nalik filmu "Odbegla mlada", te ga je tako ostavila samo 3 dana pred venčanje. 

Interesantno je da je Kifer bio u braku kada su se upoznali na snimanju filma "Flatliners", nakon čega se razveo, pa tek onda uplovio u vezu sa fatalnom glumicom. 

Svadba je planirana za jun 1991. godine, međutim, stvari su krenule nizbrdo. Džulija je Kifera ostavila samo tri dana pred venčanje! Saterlend je bio u šoku, međutim kasnije je u intervjuu za Entertainment Weekly otkrio da je oprostio svojoj bivšoj verenici da joj je sada zahvalan što ga je ostavila.

"Mislim da je bila iskrena prema sebi i smatram da je tako mnogo bolje. Teško je objasniti taj pritisak. Bili smo mladi i ludo zaljubljeni da smo odmah odlučili da se venčamo", rekao je glumac.

"Ona je tada bila planetarno popularna, a venčanje umesto da bude naša stvar, postalo je nešto mnogo više. U sred svega toga, ona je imala hrabrosti - ipak nije želela to da uradimo. I smatram da je trebalo mnogo hrabrosti reći - ja to ne želim", zaključio je glumac tada. 

Inače, Džulija iza sebe ima dva braka. U prvi sa muzičarem Lajlom Lovetom ušla je 1993. malo nakon skandala sa drugim muškarcem - Danijel Dej Luisom. Njihov odnos punio je naslovnice svih magazina jer je on tada još uvek bio u vezi sa lepom glumicom Izabel Ađani. Za aferu je, prema nekim pričama, Ađani saznala dok se porađala, a Danijel ju je ostavio trudnu i to bez reči oproštaja, što je francuska lepotica teško podnela.

Džulija Roberts imala je afere sa oženjenim muškarcima.
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

I u drugi brak, koji traje i dalje ušla je kada je Bendžamin Bret bio zauzet, a dugo ju je pratila priča i da mu je ubila majku jer se ona navodno nije mirila sa novim izborom svog sina. Ipak, Bendžamin i Džulija i dalje su zajedno, u skladnom odnosu.

Džulija Roberts je uplovila u vezu sa Bendžaminom Bretom dok je bio zauzet.
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Kada je reč o Saterlendu, on se nakon svega dva puta oženio. Prvi put je bio u braku sa Kamelijom Ket od 1987. do 1990. a potom od 1996. do 2004. sa Keli Vin. Trenutno je u vezi sa glumicom Sindi Velom, koju je verio 2019. godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!