Džulija Roberts ima troje dece i gotovo ih nikada ne eksponira u medijima ni na mrežama, međutim, jedanim povodom je ipak rešila da prekrši svoje pravilo. Naime, Džulija je na instagramu objavila sliku svojih blizanaca ispod koje je napisala: "18. Volim vas". Uz svoju objavu dodala je nekoliko emotikona zvezda, a za njen potez možemo reći da je bio presedan jer je decu uvek pažljivo čuvala od očiju javnosti.

Zvezda filma "Zgodna žena" ima blizance sa suprugom, snimateljem Danijelom Denijem Moderom, a imaju i 15-godišnjeg sina Henrija Danijela.

Džulija Roberts je na sličan način podelila staru fotografiju blizanaca za njihov 17. rođendan prošle godine. Inače, ona njihove živote drži dalje od javnosti i o njima se malo toga zna. Hejzel se u julu prošle godine prvi put pojavila na crvenom tepihu i to u Kanu na premijeri filma 'Flag Day' na koju je stigla u društvu svog tate.

I dok Oskarovka privatne porodične fotografije objavljuje veoma retko, njen suprug na društvenim mrežama ipak češće zna da podeli mali uvid u njihovu porodičnu idilu i srećne trenutke.

Za sada se zna da njihova deca ne planiraju da se bave sličnim poslom kao njihova majka, ali pošto su još tinejdžeri, moguće je da će promeniti mišljenje nakon fakulteta.

Podsetimo, glumica i Deni Moder upoznali su se na snimanju filma 'Meksikanac' u kojem je Džulija glumila s Bredom Pitom, a Deni Moder bio je snimatelj. Par se kasnije venčao na njenom ranču u Taosu u Novom Meksiku, 4. jula 2002. godine.

Kada su se upoznali, on je bio u braku s Verom Steimberg, a ubrzo nakon što je u njegov život ušla slavna glumica predao je papire za razvod. Neki su tada Džuliju nazivali "razaračicom braka" jer je, pisalo se, preotela tuđeg supruga.

džulija roberts u raku je sa deni molderom 20 godina
Instagram 

28. novembra 2004. godine zahvaljujući vantelesnoj oplodnji, njih dvoje postaju roditelj prelepih blizanaca – Hejzela Patricija i Fajnsa Voltera, a tri godine kasnije par je dobio još jednog sina, Henrija.

džulija i deni imaju troje dece
screenshoot/instagram 

Džulija je ispričala kako se teško bori sa tinejdžerima u kući.

deni na surfovanju sa sinom
KHAP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Deni i ja zaista ne znamo kako je biti tinejdžer u današnje vreme. Ponekad me deca pitaju neke stvari, a ja im kažem: "Reći ću ne i držaću se toga jer ni sama ne znam o čemu pričamo", priznala je glumica.

džulija roberts s decom
KHAP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!