Možda su se Megan Markl i princ Hari odselili u Ameriku zvanično u potrazi za "mirnijim i skromnijim životom", no njihovo ponašanje i izdanja sve su samo ne ono što su pokušali da predstave javnosti. 

Setimo se samo Netflix dokumentarcau kojem se vidi da su čak i ćebad u njihovoj kući markirana, a iako je Megan u nekoliko prilika snimljena čak i na pijaci u naizgled skromnom outfitu, nije dugo trebalo da se sazna da samo povodac za psa košta preko 150 dolara, a da ne govorimo da se iz prilike u priliku može videti sa sve skupljim komadima nakita

Megan se sve češće može videti u javnosti.
JERRY PEREZ / Pacific coast news / Profimedia 

Takođe, iako su navodno veliki zagovornici za očuvanje prirode i planete, nemaju problem da svako malo koriste privatni avion i da se "vozikaju" po Americi. Tako je bilo i nedavno, kada su se sa čitavom "svitom" prijatelja uputili na koncert Keti Peri

Kako nisu promakli paparacima, konačno se saznalo i s kim se zapravo druže Hari i Megan, a upravo zbog ovog poteza mnogi ih nazivaju "snobovima" i optužuju da se "razmeću" novcem u želji da se "bahatošću" dokažu pred drugima. 

Megan Markl i princ Hari se razmeću novcem.
Bruce Adams / dmg media / Profimedia 

Megan i Hari viđeni su u društvu Kameron Dijaz i njenog supruga Bendžija Madena, a sa njima je bila i glumica Zoe Saldana i njen partner Marko Perego, potom Dejvid Katcenberg i Stelina Bikers, dizajnerka Miša Nanu i njen suprug, naftaški tajkun Majkl Hes, kao i osnivačica mreže za upoznavanje "Bumble" Vitni Von Her i njen partner Mark Herd. 

Svi zajedno primećeni su na aerodromu u Santa Barbari kako se ukrcavaju na avion za Vegas. Let je trajao 40 minuta, a kući u Kaliforniji vratili su se juče, rano ujutru, piše Daily mail.

Ovo je poprilično razbesnelo pojedince koji apeluju da nekadašnja vojvotkinja "prestane da izigrava običnu smrtnicu kad joj je stalo samo do holivudske elite"

Inače, dolazak Saseksovih iznenadio je javnost s obzirom na prošlost koju dele sa Keti Peri. Pevačica je tako svojevremeno ismevala venčanicu koju je nosila Markl rekavši: "Odradila bih ja još jednu probu", misleći da haljini treba dorada.

U isti mah, Peri je jasno iskazivala naklonost prema Kejt Mildton i princu Vilijamu, te je ove godine nastupala na koncertu u Londonu, povodomkrunisanja Čarlsa III i kraljice Kamile, a prisustvovala je i svečanom događaju u Vestminsterskoj opatiji.

Megan Markl očigledno nije zamerila opasku Keti Peri, te je bez problema uživala u koncertu sa prijateljima.

Pročitajte još i zašto je HARI IŠAO NA TERAPIJU ELEKTROŠOKOVIMA KADA JE VIDEO VRELE SCENE MEGAN.

Bonus video:

Megan Markl i Hari na koncertu Kejti Peri TikTok/julia_17120

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!