Mnogi su se iznenadili kada je suprug glumice Zoe Saldane rešio da nakon venčanja uzme prezime svoje žene. Mediji su tada brujali o njegovoj odluci, međutim, Marko Perego, Zoin muž, nije se previše obazirao na komentare.

Zoe je otkrila za „InStyle“ magazin da je italijanski umetnik, Marko uzeo njeno prezime nakon što su se tajno venčali leta 2013. godine u Londonu. Ne krije da je pokušala da odgovori, međutim, Perego je bio istrajan u svojoj odluci.

- Pokušala sam da ga odgovorim od toga. Rekla sam mu: „ Ako uzmeš moje prezime, bićeš manje muževan u očima umetnika, latino muškaraca, sveta“, ali Marko me je pogledao i rekao: „Ah, Zoe, to me stvarno ne dotiče!“, rekla je Zoe 2013. godine.

Da njegov postupak nije nešto što se često viđa i što je opšte prihvaćeno svesna je i sama Zoe. Ovim postupkom umetnik je postao redak primer među poznatim muškarcima koji su se odlučili na takav korak.

Zoe i Marko danas žive miran život i retko se mogu videti u javnosti. Uglavnom su papraci ti koji ih uhvate tokom kupovine ili odmora, a par je nedavno viđen u Italiji, tačnije u gradiću Portofinu i delovali su veoma raspoloženo.

zoe i marko saldana
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Par uživa u životu punim plućima daleko od očiju javnosti sa nijova tri sina. Par ima blizance Kaju Aridija i Bouvija Esija i Zena. Zoe ne krije da uživa u ulozi majke, a otkrila je i koliko su je deca promenila.

- Ne želim da se vraćam tamo gde sam bila. Želim da se osećam zdravo, a ne samo da uđem u stare farmerke. Sada sam žena. Moje telo se promenilo zauvek. Mekše je ali i jače, rekla je Zoe svojevremeno. Više fotografija lepe glumice i njenog supruga, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Zoe Saldana sa suprugom