Modni stručnjaci su saglasni: slavni supermodeli konačno su dobili "dostojnu" naslednicu i u pitanju je niko dugi do Leni, ćerka slavne manekenke Hajdi Klum. Ova lepotica sada već ređa ozbiljne uspehe, uprkos pričama da joj je majka kupila karijeru.

Zapravo, velike su šanse da ćete nakon jednog pogleda na njen Instagram profil postati hipnotisani njenom lepotom.

Mlada manekenka našla se na naslovnici "Glamour" magazina, a njena moć transformacije je neverovatna.

Baby face, pune usne, tanana figura, krupne plave oči... samo su delić zbog čega su brojni dizajneri oduševljeni naslednicom Klumove, a malo ko je mogao da skine pogled sa nje kada se sa slavnom majkom pojavila na premijeri filma "Jurassic World: Dominion".

Dok je Hajdi odabrala haljinu sa dubokim dekolteom neobičnog dezena, Leni je bila u crnom od glave do pete, a njenu vitku figuru posebno su istakle u prvi plan pantalone na pertlanje sa visokim strukom.

Lepotica je gotovo omađijala prisutne, te se najčešće moglo čuti da je 18-godišnjakinja izgledom nadmašila majku.

Hajdi i Leni Klum pojavile su se na premijeri filma.
Photo Image Press / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, Leni je prvu ponudu za modeling dobila sa samo 12 godina, a iako ju je Hajdi godinama krila od javnosti kako bi joj osigurala nesmetano detinjstvo, mlada manekenka sada se sve češće pojavljuje na crvenom tepihom i čini se da joj pažnja medija i svetla reflektora baš prijaju.

Leni Klum je sve priznatija u svetu mode.
pritnscreen/instagram 

Svoj prvi veliki uspeh imala je 2020. godine kada je pozirala na naslovnici nemačkog "Vogue". Tada je Hajdi ponosno izjavila: "Imati 16 je sjajna stvar. Ako možete da vozite automobil, onda možete i da imate zvaničan Instagram nalog i da pokažete svoje lice. A imati mogućnost da u tim godinama krasite naslovnicu "Voga" - to je luda privilegija".

Inače, Leni je dorastala uz tri oca, što je Hajdi i isticala u itnervjuima. Njen biološki otac je italijanski milijarder Flavio Brijatore, ali je od 2005. devojčica odrastala uz pevača Sila za kog se Hajdi tada udala. Ipak, 9 godina kasnije ovom braku je došao kraj, da bi se prošle godine popularna Nemica ponovo udala - ovog puta za muzičara Toma Kaulica.

Hajdi Klum i njenom suprugu pomogla je ćerka oko planiranja veridbe.
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, Leni je u intervjuu za "Vogue" priznala i da je imala ulogu u planiranju veridbe njene mame, kao i da sa svojih očuhom i njegovim bratom, pevačem benda Tokio hotel, ima identične tetovaže - tri male tačke sa unutrašnje strane prstiju.

Ova 16-godišnjakinja otkrila je za "Vogue" da je oduvek maštala da postane model.

"Bilo je samo pitanje trenutka kada ću pokušati da postanem model. Prva ponuda stigla mi je kada sam imala samo 12 godina. Tada sam molila mamu da mi dozvoli, ali nije bilo šanse. Sad razumem da je bilo prerano. Kod većine drugih poslova morala bih da potisnem svoju ludu energiju da bih ostavila profesionalni utisak. Kao model mogu da pustim sve i da budem ono što jesam", rekla je Leni.

Inače, pre pola godine, mlada manekenka je uzdrmala javnost kada je objavila svoje obnažene fotografije nastale na snimanju za naslovnicu magazina "Rollacoaster".

Na njoj je Leni koja pozira u sakou koji je raskopčan i svučen sa levog ramena tako da otkriva grudi. Provokativna fotografija privukla je veliku pažnju.

I dok je jedan deo pratilaca oduševljen fotografijom drugi su zabrinuti jer Leni ima 17 godina. Neki su se čak zapitali - da li je ovakva fotografija legalna?

Leni Klum lepotom oduzima dah.
{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ipak, uprkos kritikama, Leni se nije obazirala i nastavila je da gradi svoju karijeru u modelingu, te smo sigurni da će danas-sutra i ona, kao nekad njena majka, postati veliko ime, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Starpix / AFP / Profimedia, People Picture / Shutterstock Editorial / Profimedia Leni Klum

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!