Zorana Jovanović trenutno odmara u Budvi, ali ako je verovati Instagram storijima, nije sama. Da uz nju su njeni najbliži prijatelji, ali i jedna posebna osoba.

Naime, poznata influenserka navodno ima novog izabranika a to je, ni manje, ni više, 9 godina mlađi crnogorski fubaler Luka Račić. Njih je odalo to što su oboje podelili isti pogled sa terase hotela u kom su odseli, ali i pre toga su, nekoliko dana ranije, podelili storije iz jednog beogradskog restorana u kom su sedeli.

Zoranah i fudbaler Luka Račić u vezi?! Ova lokacija ih odala Instagram/lukaracic57

Inače, razlika u objavljivanju njihovih storija je bila samo minut, a oboje su snimili sam zalazak sunca, što je bilo dovoljno da njeni pratioci saberu dva i dva i shvate da između nje i zgodnog fudbalera ima nečeg višeg od pukog druženja.

Zorannah i Luka Račić objavili su storije sa istog mesta u Budvi.
pritntscreen/instagram 

Kako tvrde izvori bliski paru, oni sve više vremena provode zajedno.

- Smeškali su se sve vreme... Zorana je imala šeširić i naočare. Delovalo je kao da pokušava da ostane neprimećena, ali se videlo da uživa u Lukinom društvu - rekao je izvor za Telegraf.

Luka je od Zorane mlađi devet godina, profesionalni je fudbaler, i igrao je za juniorsku Dansku reprezentaciju.

Oni se več neko vreme prate na Instagramu, gde redovno jedno drugome lajkuju objave. Inače, kada je reč o Zoraninim bišim momcima, jedina "javna" veza bila je sa fudbalerom Danijelom Milićevićem.

Zorana Jovanović ranije je bila u vezi sa fudbalerom Danijelom Milićevićem.
printscreen/instagram 

Oni su raskinuli posle više od dve godine zabavljanja, nakon čega je blogerka spakovala kofere vratile se u svoj stan u Beogradu, budući da su njih dvoje i živeli zajedno, najpre u Belgiji gde je on igrao za fudbalski klub Gent, a potom u Francuskoj gde je Danijel igrao za Metz.

Zorana Jovanović i Danijel Milićević raskinuli su posle 2 godine zabavljanja.
pritnscreen/instagram 

Zoranu Jovanović povezivali su i sa Baka Prasetom, zbog čega je navodno raskinula sa fudbalerom Bobanom Nikolovim. Problem je navodno bila njegova ljubomora, te joj je, upravo zbog jutjubera, često pravio scene.

Zorannah su povezivali i sa Baka Prasetom.
youtube printscreen 

Zoranino ime zapravo često su povezivali sa fudbalerima, te je prošlog leta postojala priča i da je u vezi sa Erminom Bičakčićem, s kojim je bila na Mikonosu, međutim priču su demantovali i istakli da su samo prijatelji.

Za Zorannah se pričalo i da je u vezi sa Erminom Bičakčićem.
pritntscreen/instagram 

Takođe, zanimljivo je bilo i da su influenserku svojevremeno povezivali u isto vreme sa sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, Mateom, ali i sa teniserom Damirom Džumhurom.

Zorannah je navodno bila u vezi sa sinom hrvatskog tajkuna.
printscreen/instagram 

Tada su navodni bliski izvori influenserke potvrdili da je Zorana otpočela vezu sa Damirom i Mateom otpočela u isto vreme, a kako se njih dvojica ne poznaju, nije ni slutila da će ikada saznati da "sedi na dve stolice". Kako se tada pisalo, Zorana i Mateo najpre su bili prijatelji, a onda su se pojavile iskrice, međutim, u to vreme je uveliko bila u priči sa teniserom. Tokom prvih nedelja veze svaki slobodni trenutak provodila je sa Mateom, ali Damir nije odustajao.

Zorannah je navodno varala sina hrvatskog tajkuna sa teniserom Damirom.
printscreen/instagram 

"Zorana je objasnila Damiru da ima nekog i ne zna šta će biti s tim, ali njemu to nije smetalo. Budući da je bila uverena da se za njenu vezu ne može saznati, previše se opustila, što je Džumhur iskoristio i potrudio se da tajna veza ispliva i dođe do Matea", navodi izvor i otkriva kakav je haos nastao kada je Mateo saznao da ga Zorana vara čitavo vreme.

"Bliski prijatelj preneo mu je da ga devojka vara, što je pouzdano znao, a posle izvesnog vremena dobio je i prepisku i više nije imalo o čemu da se priča. Pozvao je Zorannah, brutalno je izvređao i stavio tačku na tu vezu", ispričao je izvor. Navodno joj nisu pomogle ni suze ni molbe, blokirao ju je na svim društvenim mrežama i ne želi da je vidi ni čuje ikad više u životu.

Da li će sada veza sa crnogorskim fudbalerom potrajati, ostaje da vidimo, a kako je ranije Zorannah komentarisala svoj ljubavni život, ukoliko ste propustili, pogledajte u videu na kraju teksta.

AKO ŽIVI U SRBIJI, ZA MENE NE POSTOJI! Zorannah ŠOKIRALA izjavom u Kontra šouu, Gastoz i Mladenovićka zatečeni: Ubiće je ljudi Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!