Glumica i model Džesika Ledon (30) osvojila je poznatog DJ-a Dejvida Getu (54), kojeg je naterala da zbog nje u potpunosti promeni život.

Atraktvna Džesika snimljena je ovih dana na plaži u Majamiju gde je mamila poglede pristunih. Džesika je svoje obline istakla crnim minijaturnim bikinijem, a dečko joj ovaj put nije pravio društvo.

Dejvid i Džesika zajedno su pet godina, a izvori bliski paru komentarišu da njihova ljubav ne jenjava.

Džesika Ledon na plaži u Majamiju
Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Geta je vezu s 24 godina mlađom Džesikom započeo 2017. godine. Fotografi su sledeće godine na njenoj ruci snimili veliki dijamantski prsten, a mediji su se raspisali o mogućoj veridbi. Popularni DJ demantovao je navode o veridbi i izjavio da je reč o 'prstenu obećanja' jer više ne veruje u brak.

Džesika Ledon mamila je poglede na plaži
Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Dejvid Geta razveo se od svoje supruge Keti Lob 2014. godine i to nakon 22 godine braka, a Džesiki je prsten obećanja poklonio 2017. godine kao simbol ljubavi i predanosti.

S bivšom suprugom bio je u braku od 1992. godine - sve dok nisu odlučili da se rastanu 2014. godine i to sporazumno, a zajedno odgajaju 18-godišnjeg sina Elvisa i 14-godišnju ćerku Endži.

Džesika je od Gete mlađa 24 godine
ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Njegova izabranica Džesika rođena je na Kubi, ali je odrasla u Miamiju. U Los Anđeles se preselila nakon što je diplomirala poslovnu ekonomiju. 

Džesika i Geta u vezi su 5 godina
Can Nguyen / Capital pictures / Profimedia 

Iako se dosta komentarisalo o razlici u godinama između nje i njenog partnera, Džesika ne mari za to -  prema svemu sudeći, njima je najbitnija sreća, koja se i te kako vidi. Godine su samo broj, ako pitate Džesiku i Dejvida.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, DAME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dejvid Geta ljubi 24 godine mlađu devojku

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!