Šon Pen razvodi se od svoje 31 godinu mlađe supruge Lejle Džordž. Od samog početka par je bio na meti kritika da izgledaju poput dede i unuke, ali se oni na to nisu obazirali.

Zapravo, njegova, sada već bivša supruga samo nekoliko meseci je mlađa od njegove ćerke Dilan. Sa Lejlom je bio u vezi od 2016. godine, a iako su mnogi prognozirali da će raskinuti, odnos su krunisali brakom 2020. godine, na tajnoj ceremoniji.

Nažalost, ipak je došlo do razvoda, a Pen je sada prvi put progovorio na tu temu. Naime, on sebe krivi za kraj njihovog odnosa, a potom je javno poručio supruzi da je i dalje voli.

"Postoji jedna žena, Lejla Džordž u koju sam toliko zaljubljen, a viđam je samo s vremena na vreme", rekao je glumac u intervjuu za "Hollywood Authentic".

Šon Pen razvodi se od 31 godinu mlađe supruge.
LESE/RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ja sam zaj***o brak. Nisam obraćao pažnju na nju, zanemario sam je", dodao je. Istakao je da je nije nikad prevario niti bilo šta slično, ali je doveo sebe do mesta gde mu je sve bilo preče osim porodice. Takođe se osvrnuo i na period kada je bio u depresiji i danonoćno bio pijan.

Šon Pen sebe krivi za raspad braka.
Shutterstock 

"Kako se ispostavilo, i ovo će vas šokoriati, prelepe, talentovane, maštovite žene koje su se udale za nekoga dosta starijih od njih, ne vole kada im prekinete miran san i zateknu tog istog muža na kauču, pijanog, dok gleda gluposti na televiziji i onda, u 10 ujutru odluči da je pravo vreme za duplu votku", ispričao je Pen i dodao da je često bio potpuno onesvešćen od alkohola već nekoliko sati kasnije.

Glumac je istakao i da ne zna kakva je budućnost između njega i Lejle, i da li uopšte postoji, ali je rekao da je poradio na nekim problemima koji su se pojavljivali tokom čitave veze.

"Sada, u retkim prilikama kad sam s njom, ne javljam se na telefon samo da ne bi oprao sudove, a kad sam s njom, ostavljam mobilni kako bismo zaista provodili vreme zajedno i ne gledam vesti 12 sati dnevno", kaže Pen.

Ipak, još uvek se nije odrekao votke i lekova za spavanje, jer drugačije ne može da utone u san. Takođe, nije poznato šta je tačno uzrok raskida, ali je poznato da je par pre braka imao veoma striktan predbračni ugovor kojim su zaštićene obe strane.

Podsetimo, brak sa Lejlom Džordž mu je treći, a pre nje bio je u braku sa Robin Rajt od 1996. do 2010, a pre nje sa Madonom. Šuškalo se i da je slavnu pevačicu zlostavljao i tukao, iako je bio njena najveća ljubav.

Šon Pen bio je u braku sa Madonom.
Youtube 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!