Metju Peri prvi put je zabrinuo svet na okupljanju "Prijatelja". Tada je bio gotovo dezorijentisan, tužan, i jedva da je išta progovarao, međutim, iako su i glumac i iz njegovog tima opravdavali situaciju nedavnom operacijom zuba, te se pravdali da je sve okej, paparaco fotke odaju potpuno drugu sliku.

Zapravo, nakon poslednjih fotografija, verni obožavatelji čuvenog "Čendlera" sigurni su da glumac nikako nije dobro, te da se zapustio više nego ikad. Njega su paparaci uslikali na ulicama Los Anđelesa u "besnom" automobilu od "samo" 145 hiljada dolara, međutim, skupo vozilo nije moglo da skrene pažnju sa glumčevog defomisanog tela i viška kilograma.

Metju Peri prvi put se pojavio u javnosti nakon dužeg vremena.
Profimedia 

Mnogi su komentarisali na mrežama da deluje mamurno, te su ubeđeni da se vratio starim porocima. Već neko vreme se šuška da je Peri u ozbiljnoj depresiji, te da i dalje ne može da se pomiri sa raskidom veridbe sa Moli Hurvic. Nakon toga ga je gotovo nemoguće bilo videti u javnosti, te ne čudi što je ovo, pre svega retko pojavljivanje propraćeno zabrinutim komentarima obožavatelja.

Metju Peri ponovo je nabacio ogroman višak kilograma.
Profimedia 

Inače, Metju je u prošlih par navrata viđen sa misterioznom brinetom koja je slika i prilika bivše verenice, zbog čega su svi ubeđeni da Hurvicovu još nije preboleo.

Metju Peri viđen je sa misterioznom brinetom.
LP / Coleman-Rayner / Profimedia 

Inače, glumac trenutno radi na knjizi "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar", u kojoj će navodno otkriti sve zanimljivosti iz privatnog i poslovnog života.

- Toliko je toga napisano o mojoj prošlosti. Mislio sam da je vreme da ljudi čuju moju stranu priče. Preživeo sam da ispričam priču, iako se ponekad činilo da to tako neće biti. I sve je ovde - izjavio je Peri nedavno.

Metju Peri izgleda neprepoznatljivo.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogi strepe od onoga što će obelodaniti u knjizi, a među njima je bila i Dženifer Aniston koja je tokom snimanja serije koja ju je proslavila prolazila ujedno kroz razvod od Breda Pita. Ipak, navodno, Peri neće objaviti pojedinosti u svojoj biografiji.

Podsetimo, glumac se već godinama bori sa zavisnošću o tabletama, metadonu, amfetaminima i alkoholu, već je dva puta bio na rehabilitaciji, a iako je siprva uspeo da se dovede u red i skine dobar deo kilograma, sada se čini kao da se vratio na stari put.

Metju peri godinama se borio sa problemom zavisnosti od alkohola i tableta.
Wagner AZ / ANDR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Krajem prošle godine najavio je izlazak svoje biografije, čiji se objavljivanje očekuje tokom ove jeseni, a navodno planira celom svetu da ispriča šta se sve događalo na setu serije "Prijatelji" i kako je došao do stanja u kojem se nalazi.

Više njegovih izdanja koja su izazvala zabrinutost javnosti pogledajte u nastavku:

SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia Slavni glumac nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!