Svadba u Sen Tropeu okupila je svestku elitu. Naime, holivudski agent Ari Emanuel (61) i modna dizajnerka Sara Staudinger (32) venčali su se ovog vikenda u Francuskoj.

Ilon Mask, Pi Didi, Mark Valberg i Emili Ratajkovski samo su neke od slavnih ličnosti koje su prisustvovale velelepnom venčanju.

Proslava je počela u četvrtak kada su velika imena Holivuda stigla u Sen Trope i uživali u privatnoj večeri u restoranu Senekuier.

sara i emanuel uoči svadbe
Agence / Bestimage / Profimedia 

Luksuzno venčanje održano u privatnoj vili na vrhu brda sa pogledom na francuski primorski grad.

Emanuel je inače generalni direktor agencije "Endevor" koja predstavlja neka od najvećih imena Holivuda poput Dvejna Džonsona, Bena Afleka, Meta Dejmona i Dženifer Garner, a jedan od najbogatiih ljudi na svetu Ilon Mask takođe se nalazi u odboru njegove kompanije.

emili ratajkovski bila je jedna od zvanica na svadbi
Agence / Bestimage / Profimedia 

Emanuel je prethodno bio u braku sa Sarom Adington više od dve decenije pre nego što su podneli zahtev za razvod 2018. godine. Par je u braku dobio tri sina, a nakon razvoda počeo je da se zabavlja sa Sarom koja je vlasnica modnog brenda Staud.

Potiče iz poznate porodice - njegova braća bivši gradonačelnik Čikaga Ram Emanuel i bioetičar Ezekiel Emanuel.

Strani mediji prenose da je Emanuel kupio vilu od dva hektara od 27,5 miliona dolara na Beverli Hilsu u oktobru 2020. godine, koja bi mogla da posluži kao prvi dom bračnom paru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!