Mnogi maštaju da ispune "američki san" i izgrade karijeru "preko bare", ali nekolicini srećnika sa ovih prostora je to pošlo za rukom. Zapravo, brojna imena u Holivudu koja su danas jedna od najpopularnijih su zapravo srpskog porekla, iako to mnogi ne znaju.

Jedna od njih, glumica Saša Aleksander Ponti jedna je od njih, a publika ju je upoznala najpre kroz seriju "Marinci" kao Kejtlin Tod, a potom i kroz film "Nemoguća misija 3" gde je igrala lik Melise Meade.

Doduše, na njenoj listi nalaze se i druga podjednako popularna ostvarenja poput "Lucky 13", "Yes Man", "He's Just Not That Into You", a igrala je i u serijama "The Karenskys", "House", "Law & Order: Special Victims Unit" i mnogim drugim.

Jedan od poslednjih projekata Suzane Drobnjaković, kako se ova talentovana glumica zapravo zove, je davanje glasa za animiranu web seriju "Deathstroke: Knights & Dragons", a potom je režirala 9. epizodu treće sezone serije "You". Ipak, kako je i sama istakla, dugi sati na snimanjima bili su joj previše iscrpljujući, zbog čega nije mogla da se posveti deci koliko je želela, te je svoj poslovni angažman smanjila dok ne odrastu. No, aktivna je u režiserskim vodama, a o porodici i poslovnim planovima govorila je poslednji put pre godinu dana u emisiji kod Konana Obrajana.

Saša Aleksander Ponti zbog porodice nije toliko aktivna u svetu filma.
Steven Bergman / PA Images / Profimedia 

Međutim, poslednjih dana, iz nekog razloga društvene mreže preplavljene su isečcima iz emisije, a pogotovo deo u kojem priča o srpskim korenima i navikama koje praktikuje sa decom.

Naime, Saša je objasnila da se u njenoj kući govori više jezika, na prvom mestu zbog supruga koji je sin čuvene Sofije Loren i Karla Pontija, što u samom startu znači, pored engleskog, da se može čuti i italijanski, ali i srpski, s obzirom da je ona poreklom iz Srbije.

Saša Aleksander Ponti u emisiji kod Kobija Obrajana progovorila je o svojim korenima.
printscreen/youtube 

Dodala je da joj deca govore i francuski jer idu u francusku školu pošto je njen muž deo života proveo i u Francuskoj i taj jezik odlično govori. Saša je ispričala da deci često peva na srpskom, jer ju je tome učila i majka.

- Naša porodica je mešana. Moj muž je pola Italijan, pola Francuz, naša deca idu u francusku školu. Moja majka je bila Srpkinja, tako da ja jako dobro govorim i srpski jezik i volim deci da pevam srpske pesme. Srpski jezik, iako je prelep, ima mnogo suglasnika, sve je dublje i prožeto sa mnogo emocija, čak i nepristojne reči.

Međutim, nakon toga je nasmejala sve kada je objasnila voditelju i kako zvuče psovke na srpskom.

- Srpske psovke imaju dublje značenje - rekla je, a potom je dogovorila voditelju šta bi rekla dečku da je prevari, na srpskom, razume se.

Saša Aleksander psovala je u emisiji na srpskom.
printscreen/youtube 

- Dabogda dobio gljivice na ja**ma - prevela je glumica.

Inače, Suzana, odnosno Saša pre braka sa sinom Sofije Loren bila je udata za Luku Pecela, ali taj brak nije potrajao. Sreću je našla sa rediteljem Edoardom Pontijem sa kojim je dobila i dvoje dece - Luciju i Leonarda.

Sa svekrvom Sofijom je u sjajnim odnosima, te su često zajedno na crvenom tepihu, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Saša Aleksander Ponti, odnosno Suzana Drobnjaković poznata je holivudska glumica, a inače je i snaja čuvene Sofije Loren.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!