Koko Ostin ponovo šokira. Supruga slavnog repera Ajs Tija ne prestaje da iznenađuje javnost "roditeljskim metodama", a ovog puta našla se na meti kritika jer svoju 6-godišnju ćerku gura u kolicima.

Starleta je okačila fotografiju na svoj Instagram profil, a od tog trenutka, ispod objave mogla se pročitati salva uvreda.

"Mislim da je malo prerasla kolica za bebe", "Zar ona nema 6 godina? Zašto je gurate u kolicima?", "Ne radite dobro Šanel ovakvim "roditeljstvom". Razume da ste je razmazili, ali pobogu, kolica a ima 6 godina?", "Razumemo da ti je jedino dete, ali moraš joj dozvoliti da odraste. Ako ništa, trotinet ili bicikl su više za njeno godište", "Ja imam 6-godišnjaka koji je rastom manji od njenog deteta i ne koristi kolica godinama", "Ne bih voleo da jednog dana tvoje dete neko maltretira jer je majka gura u kolicima"... samo je delić koji se mogao pročitati.

Koko Ostin kritikovali su jer ćerku gura u kolicima.
pritnscreen/instagram 

Sve to je dodatno bizarno ako se uzme u obzir da Koko svoju 6-godišnjakinju još uvek doji s vremena na vreme, ali je uredno vodi da radi manikir i daje joj da nadogradi nokte koji su predugi za jednu devojčicu.

Takođe, nedavno su je kritikovali i jer je devojčicu učila da tverkuje.

Ćerka Koko Ostin učila je baku da tverkuje.
printscreen/instagram 

U snimku na Instagramu ona je svojoj baki Tini Ostin rekla da se savije, a potom da "mrda zadnjicom", a kada su je pitali šta radi, mala Šanel Nikol u sada obrisanom snimku na Tviteru rekla je "da je uči da tverkuje, baš kao što mama radi".

Ćerka Koko Ostin imitira majku u svemu, pa i tverkovanju.
pritnscreen/instagram 

Inače, nakon celokupnog haosa sa kolicima, Koko je u svom stilu odgovorila "hejterima". "O bože. Ljudi, zaista? Svet očigledno voli da kritikuje sve što uradim!", napisala je.

"Zar tamo negde ne postoji rat i masovna pucnjava dok mi ovde diskutujemo o mom majčinstvu? Vrtim glavom u neverici", dodala je.

Koko Ostin odgovorila je svima koji je kritikuju zbog ponašanja sa ćerkom.
pritnscreen/instagram 

Koko je nakon toga okačila fotografiju sa ćerkom u matchy-matchy kupaćim kostimima, i naravno, salva uvreda je ponovo usledila jer je gospođa "Ostin" poziral veoma provokativno. "Ljudi nas pitaju da li nam je muka od identičnih stvari. Odgovor je ne!!! obe to volimo još iz vremena kada je Šanel bila beba", napisala je ispod.

Koko Ostin okačila je fotografije sa ćerkom u identičnim kupaćim kostimima.
pritnscreen/instagram 

"Bilo bi lepo da jednom vidimo normalnu fotografiju Šanel, bez majke koja u prvi plan postavlja grudi i zadnjicu"... komentarisali su ljudi.

Podsetimo, Koko Ostin i Ajs Ti svojevremeno su privlačili ogromnu pažnju javnosti kada se emitovao njihov rijaliti šou "Ice Loves Coco". Reper je nakon toga digao ruke od muzike i postao deo stalne postavke serije "“Law & Order: SVU", iako je još uvek u producentskim vodama, ali se rep muzikom nikada više nije bavio kao u mladosti.

Koko Ostin i Asj Ti privukli su pažnju rijalitijem "Ice loves Coco".
printscreen/instagram 

Iako su mnogi prognozirali da brak sa lepom starletom srpskog porekla Koko Ostin neće potrajati, 20 godina kasnije pokazali su da je njihova ljubav još uvek jaka. Pre 6 godina, dobili su i ćerkicu Šanel Nikol, što im je godinama bila ogromna želja, a u javnosti se nisu pojavljivali bez preteranog razloga.

Koko Ostin je zapravo više puta bila na meti kritika baš iz razloga što je pred ćerkom šetala u izrazito izazovnom vešu, a pre nekoliko godina javnost ju je osudila jer je tverkovala ispred Šanel kada je imala samo 4 meseca.

Koko Ostin sa Ajs Tijem dobila je ćerkicu Šanel.
pritnscreen/instagram 

Iako su mnogi mislili da će se skandalozna Srpskinja smiriti s vremenom, kako stvari stoje, od toga ništa, a još njenih fotografija sa ćerkom pogledajte u galerji ispod:

printscreen/instagram Koko Ostin često se našla na meti kritika zbog majčinstva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!