Koko Ostin ne prestaje sa skandaloznim ponašanjem.

Nakon što je šokirala svet otkrićem da još uvek doji svoju petogodišnju ćerku, kao i da je vodi na manikir, sada je otišla korak dalje.

Naime, ona je njenu ćerku naučila da tverkuje što su čak i njihovi najzagriženiji fa novi žestoko osudili.

Sve se saznalo nakon što je njena ćerka pokušavala tome da nauči svoju baku Tinu Ostin.

Ćerka Koko Ostin učila je svoju baku kako da tverkuje.
pritnscreen/instagram 

Naime, ona je svojoj baki rekla da se savije, a potom da "mrda zadnjicom", a kada su je pitali šta radi, mala Šanel Nikol u sada obrisanom snimku na Tviteru rekla je "da je uči da tverkuje, baš kao što mama radi".

Šanel Nikol otkrila je da ju je majka naučila kako se tverkuje.
printscreen/instagram 

Pametnom dosta, što bi se reklo, te ne čudi što su se ispod spornog snimka našli brojni uvredljivi komentari.

"Učiš ćerku da bude prostituka", "Kako to dojiš i učiš da tverkuje. Da li shvataš koliko je sve to pogrešno", "Samo zato što je tebi pošlo za rukom da smotaš matorca, ne znači da i svojoj ćerki treba da želiš isti život", "Sramno! Ti si loša majka", "Nije smešno Koko, nije smešno. Mala kopira sve što radiš"... samo je delić onoga što se moglo pročitati.

Koko Ostin je zapravo više puta bila na meti kritika baš iz razloga što je pred ćerkom šetala u izrazito izazovnom vešu, a pre nekoliko godina javnost ju je osudila jer je tverkovala ispred Šanel kada je imala samo 4 meseca.

Podsetimo, Koko koja je srpskog porekla šokirala je svet izjavom da još uvek doji petogodišnju ćerku.

Koko Ostin i dalje doji svoju petogodišnju ćerku.
printscreen/instagram 

"Šanel i dalje voli moje grudi. Dojenje je bitan momenat koji povezuje majku i dete", a potom dodala da njena ćerka obožava hamburgere i meso u globalu, ali da joj je njeno mleko i dalje omiljena užina s vremena na vreme.

"Zašto bih joj onda to uskraćivala? Ukoliko to više ne bude želela, u redu. Ali za sada ne želi da stane", objasnila je nekadašnja glumica i model za Us Weekly.

Potom je Šanel Nikol odvela i na manikir gde su joj nadogradili nokte koji su više prikladniji odraslim osobama.

Sada je više nego jasno da skandalozna glumica nema nameru da se smiri, te nije isključeno da ćemo i u budućnosti videti još ovakvih primera.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!