Jedna od najbogatijih Srpkinja, nekadašnja misica Jelena Jakovljević, danas poznatija pod prezimenom Bin Drai doputovala je u Srbiju.

Podsetimo, lepotica koja se povukla iz javnosti nakon rođenja četvrtog deteta, sina Rašida, koji je na svet stigao posle sestre Asje i braće Hilala i Hamdana, inače živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima gde se udala za šeika Saida Bin Draija, međutim, svoj 43. rođendan odlučila je da proslavi u svom rodnom kraju.

Jelena Bin Drai doputovala je Srbiju.
pritnscreen/instagram 

Tako je na jednom vojvođanskom salašu okupila sve svoje prijatelje iz Srbije, a lepa Jelena blistala je na fotografijama.

Međutim, mnogi su na mrežama primetili još jednu interesantnu stvar. Iako se i Jelena i njen suprug "kupaju" u milijardama, malo ko bi to mogao zaključiti po njihovom oblačenju, ali i ponašanju. Po svemu sudeći trude se da žive "kao sav običan svet", što su mnogi pohvalili.

Jelena Bin Drai proslavila je rođendan sa porodicom i prijateljima.
printscreen/instagram 

Bogatstvo njenog muža procenjuje se na dve milijarde dolara, a kuća u Dubaiju u kojoj stanuju malo je reći da je luksuzna. Njihov životni prostor obiluje modernim i raskošnim nameštajem u kom preovlađuje bela boja, a nekadašnja misica često pokazuje i kako joj izgleda dvorište, u kome voli da se opušta.

Porodica ima ogromnu nekretninu na samoj plaži, a u sopstvenom dvorištu imaju i bazen, dok je čitavo imanje ispunjeno cvećem i zelenilom, te joj mnogi posebno zavide na pogledu.

Instagram Jelena Bin Drai kuća

Iako je okružena glamurom i živi san mnogih žena, stalno se susreće sa zluradim komentarima o čemu je Jelena nedavno progovorila.

"Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla", rekla je nekadašnja mis, sada uspešna poduzetnica, koja se osvrnula i na komentare o tome kako živi u - haremu.

"Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vreme ove pandemije ne moram tpeti i gledati svaki dan", rekla je Jelena kroz smeh.

JELENA BIN DRAI U DUBAIJU LUDUJE UZ SRPSKE HITOVE Amtv

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!