Popularni maneken i donedavno miljenik žena, Džordan Beret prošlog leta iznenadio je svet kada je otkrio da venčao.

On je tada na društvenim mrežama iznenadio obožavateljke kada je otkrio da je pronašao ljubav svog života - kolegu, 24-godišnjeg Fernanda Kazablankasa s kojim se venčao na intimnoj ceremoniji na Ibici. Džordan je ovim potezom mnoge šokirao, jer niko nije znao da mu se zapravo sviđaju muškarci.

Venčanju je prisustvovalo 15-ak Džordanovih prijatelja, među kojima i slavna Kejt Mos, Džordžija Mej Džeger i američki reditelj Džeremi O Heris.

Ipak, Džordan je nedavno na trenutak iznenadio mnoge kada je viđen sa nepozantom crnom ženom i provokativnom izdanju.

Džordna Beret sa misterioznom crnkom
profiemdia 

Misteriozna crnka u providnoj haljini ispod koje je nosila samo crne tanga gaćice zagrljena sa Džordanom šetala je Kanom, i tom prilikom ni malo se nisu obazirali na paparace.

Džordna Beret u Kanu
MCvitanovic / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Radi se o dami po imenu Tiš Vajnstok koja radi kao urednica za prestižni modnei magazin Vogue, a sa Džordanom je veže prijateljstvo.

Tiš voli da provocira, te tako pored fotografija sa partnerom i detetom, na njenom Instagramu se mogu videti i slike u kojima pozira u provokativnim modnim komadima.

Inače pre tri godina strani mediji su povezivali Džordana s nemačko-američkom manekenkom i pevačicom Karolinom Vrilend, s kojom je viđen kako se ljubi u Njujorku.

Pre nje se šuškalo da je bio sa Paris Hilton, Larom Stoun, Hejli Biber i Sofijom Riči. Takođe se pričalo da izlazi s Belom Hadid, međutim ona je to negirala i izjavila da su samo dobri prijatelji.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte kako izgleda maneken koji je osvojio srce Džordana Bereta:

screenshoot/instagram Džordan Beret sa mužem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!