London Fashion Week, jedan od najvećih modnih događaja na svetu, nije propustila ni Kejt Mos.

Bivši supermodel danas ima 47 godina, ali je još uvek je vrlo aktivna u modnom svetu, a nedavno ju je i Kim Kardašijan angažovala za promociju svog brenda "Skims".

Snima i dalje, ali njen primarni posao trenutno je modna agencija pod kojom je i mladi model Džordan Beret. 24-godišnji Australijanac bio je njena pratnja i u Londonu, a duo je već neko vreme nerazdvojan. Ipak, ako ste misli kako među njima postoji nešto više, prevarili ste se.

Takođe, tek se nedavno saznalo kako Džordan voli muškarce i to kada se iz vedra neba venčao s kolegom Fernandom Kazablankasom.

dzordan beret i kejt mos
Mario Mitsis / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Intimnu svadbenu svečanost na Ibici, strani mediji su nazivali boemskim hipi venčanjem, a prisustvovalo joj je petnaestak Džordanovih prijatelja, među kojima su se našle Kejt Mos i Džordžia Mej Džeger, kao i američki reditelj Džeremi O. Haris.

"Bilo je sve jako spontano, ali njihova organizatorka venčanja uspela je da povuče neke veze kako bi bilo baš posebno jer njegova porodica iz Australije nije mogla da dođe.

Pili su se šampanjac i kokteli, a atmosfera je bila opuštena. Kejt Mos je nosila prstenje i stvarno se potrudila da im ulepša dan", izjavio je anonimni izvor za Daily Mail Australija.

screenshoot/instagram Džordan Beret sa mužem

Podetimo, kad je mladi model potvrdio veridbu na društvenim mrežama, svi su i dalje mislili kako se radi o nekoj srećnici.

Naime, plavokosi Džordan je dugo bio na glasu kao veliki zavodnik, koji je žene menjao kao čarape, a svojevremeno se šuškalo kako je na njega pala i Bela Hadid i glumica Mišel Rodrigez.

Tu su se spominjale i Paris Hilton, Lara Stoun, Hejli Biber i Sofija Riči, ali čini se kako su mu sve dame bile samo prijateljice.