Bivši frontmen grupe "The Libertines" Pit Doerti (42) ove nedelje je nastupio u Parizu sa svojom devojkom Katijom de Vidas, a izgledom je šokirao sve okupljene.

Slavni roker izgleda potpuno neprepoznatljivo od onoga po čemu ga pamtimo iz najboljih dana karijere, a osim što je nabacio nekoliko kilograma, pustio je bradu pa ga je s kapom na glavi bilo teško prepoznati.

Pit je pre nekoliko meseci odlučio da se potpuno smiriti te se iz Velike Britanije preselio u Francusku, gde živi sa svojom devojkom.

Prije dve godine je uhapšen u predgrađu Pariza dok je na ulici kupovao kokain, ali njegovi prijatelji tvrde kako ga je pandemija potpuno promenila.

pit doerti danas
Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia 

U danima najveće slave Pit je ljubio jednu od najpoznatijih top-modela sveta Kejt Mos, koja je s njim završila na samom dnu, iako je i ranije bila poznata kao okorela ljubuteljka partija kao i zavisnica o alkoholu i drogama, a na listi njegovih bivših je i prerano preminula pevačica Ejmi Vajnhaus.

pit doerti kejt mos
Julien Behal / PA Images / Profimedia 

Pit, koji je otac dvoje dece, 17-godišnjeg Estilea, kog je dobio s kantautorkom Lisom Moris, i 9-godišnje Ejslinge, koju mu je rodila Lindi Hingston, godinama se zbog dece pokušavao da se dovede u red.

"Katja pozitivno utiče na njega. Provode puno vremena kuvajući i šetajući psa. Vode jako miran život, pogotovo upoređenju s načinom na koji je on nekad živeo", ispričao je izvor blizak rokeru.

pit doerti
Agence / Bestimage / Profimedia 

"Onima koji ga znaju godinama jako je drago što ga vide ovako srećnog", dodao je.

"Puno je ljudi u mom životu koji zaslužuju da budem bolji. Voleo bih da prestanem s drogiranjem i da sredim svoj život kako bih mogao da počnem da živim normalno", govorio je pre nekoliko godina, a izgleda da je to sada konačno odlučio i da zaista uradi.