Kejt Mos i Kim Kardašijan nedavno su zajedno putovale u Italiju, a u okviru ovog putovanja posetile su i Vatikan. Mnogi su se tada pitali koji je bio povod njihovog druženja, a sada je i više nego jasno!

Slavne dame imale poslovni motiv za ovaj put, osim ljubavi prema putovanjima i Italiji.

Naime, Kejt Mos je novo zaštitno lice SKIMS kolekcije. Manekenka je pozirala u crnom i bež donjem vešu i pokazala svoju zavidnu figuru u 47. godini.

Bilbordi i kampanja već su startovali u Americi, a Kejt Mos i više je nego dobar izbor za zaštitno lice, što Kim Kardašijan odlično zna.

Na njihovom zajedničkom putovanju u Italiju, društvo im je pravila i ćerka Kejt Mos, Lila Grejs Mos Hek, koja je nastavila stopama svoje majke, supermodela.

Hoće li i ona biti deo kampanje, ostaje da vidimo. 

Izazovne i, kako se navodi, "ogoljene" fotografije vrlo jednostavno, ali efektno prikazuju Kejt Mos u klasičnim komadima Skims donjeg rublja za koje Kim kaže da je "udobno, svestrano i dizajnirano baš za svako telo".

kejt mos za skims kampanju
Skims via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Inače, Kim i Kejt neguju prijateljstvo od 2014. godine, kada su se upoznale na rođendanu zajedničkog prijatelja Rikarda Tišija, a Kim je još tada istakla da joj prija manekenkina energija.

"Odmah smo kliknule i od tada smo prijateljice. Volim njen smisao za humor, zarazan smeh i bezbrižan duh", otkrila je Kim svojevremeno. Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

MEGA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Kim Kardašijan i Kejt Mos