Kim Kardašijan trenutno boravi u Rimu sa svojim bjuti timom. Poznata rijaliti zvezda u Italiju je došla poslom, a možemo reći da je napravila pravu pometnju na ulicama Rima.

Mediji ne prestaju da pišu o njenim odevnim kombinacijama s kojima je po malo sve iznenadila.

Najpre nas je iznenadila kada smo je videli u sportskom šortsu i belom topu koji je ukombinovala sa japankama na štiklu, zatim u crnoj mini suknji i majici kojom je istakla svoje bujne grudi, a najveće iznenađenje usledilo je za odlazak u Vatikan.

kim kardašijan
MEGA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kim su na društvenim mrežama napali da nije bila prikladno odevena za obilazak Vatikanu, no ona nije marila previše za komentare, dok su modni stručnjaci njen stajling ocenili visokom ocenom.

MEGA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Kim Kardašijan u Italiji

Ipak, najviše nam se dopalo njeno poslednje izdanje u koje smo se zaljubli. Za večernju šetnju "večnim gradom" Kim je odabrala kratak beli top na jedno rame interesantnog kroja i suknju u istoj boji.

kim kardasijan stil
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Stajling je upotpunila sandalama sa tankim kaiščićima, dok je na glavi imala elegantan, dugačak rep. Ocenili bismo njen stajling sa čistom desetkom, idealan za večernje šetnje uz obalu mora.

kim kardasijan
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia