Maja Houk, ćerka proslavljenih glumaca Ume Turman i Itana Houka krenula je stopama svojih roditelja, a trenutno je gledamo u seriji koja je na Netfilixu broj 1 u Srbiji!

Maja u seriji "Stranger things" tumači lik simpatične Robin - prvi put smo je videli u 3. sezoni, dok je trenutno gledamo i u 4. sezoni u kojoj se pojavljuje i naš proslavljeni glumac Nikola Đuričko.

Ova simpatična 23-godišnjakinja bavila se modelingom, krasila je naslovnice modnih magazina poput Elle i Vogue, i bila zaštitno lice raznih brendova, ali ljubav prema glumi je prevagnula, što su njeni roditelji dočekali sa oduševljenjem.

Roditelji Maje Houk bili su jedan od najslavnijih 90-ih, a razveli su se 2005. godine nakon što je Itan Umu prevario sa dadiiljom. Uprkos tome, ostali su u dobrim odnosima zbog svoje dece - ćerke Maje i četiri godine mlađeg sina Levona.

Nakon razvoda, Itan Houk je izjavio da nije smeo da se oženi s Umom, jer je bio premlad kada su stali na lud kamen.

Maja Houk je ćerka UmeTurman i Itana Houka
Shutterstock 

Za Maju kažu da je pokupila najbolje od oba roditelja, a nema sumnje da je nasledila maminu sofisticiranost i elegantnu, nenametljivu lepotu.

Inače, Maja je studirala glumu na kultnom Džulijardu u Njujorku, a imala je priliku da se pojavi u filmu Kventina Tarantina "Dogodilo se jednom u Holivudu", rame uz rame sa Bredom Pitom i Leonardom Dikaprijem.

Maja Houk glumicla je u filmu Bilo jednom u Holivudu
Shutterstock 

Inače, Tarantino je u više navrata sarađivao i sa Turmanovom, a čini se da sada želi da radi i sa njenom ćerkom.

Youtube Ćerka Ume Turman i Itana Houka izrasla je u pravu lepoticu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!