Novi trejler za četvrtu sezonu serije "Stranger things" je tu! 

Ovo delo je bez imalo razmišljanja jedna od najpopularnijih serija novije generacije, a razlog zašto je to tako krije se u dinamičnoj i misterioznoj priči.

Netfliks je konačno uslišio želje ljubitelja jedne od najpopularnijih naučno-fantastičnih serija 21. veka i objavio tizer, kao i video sa nazivima epizoda za četvrtu sezonu "Stranger things".

Netfliksov tizer 4. sezone „Stranger Things“ je objavljen u čast „Dana čudnijih stvari“ - 6. novembra, istog dana kada je lik naučnofantastične drame Vill Bajers (Noa Šnap) prvi put nestao u Hokingsu, gradiću u državi Indijana, 1983. godine

U objavljenom tizeru, Ileven (Mili Bobi Braun) i Vil žive nove živote u Kaliforniji, gde izgleda da se Ileven teško prilagođava, iako to ne priznaje kada piše Majku (Fin Volfhard).

Sada volim čak i školu. Stekla sam mnogo prijatelja“, kaže ona, dok je ignorišu vršnjaci u školskom hodniku.

„I pored toga, spreman sam za prolećni raspust, uglavnom zato što te vidim. Imaćemo najbolji prolećni raspust ikada.”

Stranger things 4
Youtube 

Tizer se završava eksplozijom, jurnjavom automobila, hapšenjem, jednom rečju haosom na koji smo navikli kada je u pitanju ova serija.  Pesma „A Place In California“ Džeremija Bernema svira u pozadini dok se video bliži kraju.

Netfliks je takođe potvrdio naslove epizoda 4. sezone, a to su: „The Hellfire Club“, „Vecna’s Curse“, „Čudovište i superheroj“, „Dear Billy“, „The Nina Project“, „The Dive“, „The Massacre At Havkins Lab“, „Papa“ i „ Piggiback.”

Stranger things 4
Youtube 

Uloge u seriji koja je već dostigla kultni status među ljubiteljima naučne fantastike igraju Kaleb Meklaflin kao Lukas, Gejten Mataraco kao Dastin, Sejdi Sink kao Maks, Džo Kiri kao Stiv, Natali Dajer kao Nensi, Čarli Hiton kao Džonatan, Maja Houk kao Robin, Vinona Rajder kao Džojs i Dejvid Harbor kao Hoper .

Stranger things 4
Youtube 

U četvrtoj sezoni će se takođe pojaviti Prija Ferguson, Eduardo Franko, Džejmi Kembel Bauer, Džozef Kvin, Mejson Daj, Robert Englund, Tom Vlašiha, Šerman Ogustus, Nikola Đuričko, Džoel Stofer, Ejmibet MekNulti, Majls Truit, Redžina Ting Čen, kao i Grejs Van Dien.

A da je reč o najstrašnijoj sezoni do sada potvrdili su kreatori serije braća  Met i Ros Dafer.

“Iako nema dobrih vesti za ‘američkog’ Hopera, on je zarobljen daleko od kuće u snežnim predelima USSR-a. U međuvremenu, novi užasi isplivavaju na površinu, koji i predugo počivaju mirno. Nešto što će celu priču povezati. Četvrta sezona je naša najveća i najstrašnija do sad i jedva čekamo da je vidite”, izjavila su braća Dafer.

Tačan datum objave 4. sezone još uvek se ne zna, osim da će premijera biti 2022. godien.

Pogledjate u nastavku tizer: