Treća sezona popularne serije ostavila je fanove u nestrpljivom iščekivanju početka nove sezone kako bi dobili odgovore na sva pitanja koje je prethodna sezona ostavila u vazduhu. Srećom obožavatelji neće morati dugo da čekaju, jer je četvrta sezona trenutno u produkciji. Loša vest je da je korona usporila prvobitne planove dolaska serije na male ekrane u 2020. godini.

KADA STIŽE NOVA SEZONA STRANGER THINGS?

Iako još nemamo tačan datum premijere četvrte sezone, sa sigurnošću možemo reći da je snimanje u toku. Nakon što je službeno započelo u januaru prošle godine, snimanje je naglo zaustavljeno u aptrilu zbog epidemiološke situacije. Preko Instagram objave koju je službeni profil serije Stranger Things objavio u oktobru, dobili smo potvrdu da je tim opet u akciji. Ako snimanje prođe bez poteškoća, možemo puni optimizma očekivati povratak u bizarni svet Hawkinsa u drugoj polovini ove godine.

stranger things
Youtube 

KOGA ĆEMO PONOVO GLEDATI?

Mnoga poznata i fanovima omiljena lica se očekuju za povratak u četvrtoj sezoni kao što su Noah Šnep (Will), Mili Bobi Brown (Eleven), Keleb Mekgaklin (Lucas), Fin Volf (Mike), Gejten Mataraco (Dustin) i Sejdi Sink (Max)a, ali najveći šok za obožavatelje je otkriće da je (spoiler!) – Hpper živ! Trejler koji je objavljen u fabruaru ove godine prikazuje Hopera u još do sada neviđenom izdanju – kao zatvorenika u Sibiru. Prisetimo se, u zadnjoj epizodi treće sezone policajac Džim Hoper u emotivnoj sceni žrtvuje se kako bi spasao ostale i ostavlja obožavatelje u suzama. Možemo očekivati da će se četvrta sezona fokusirati na njegovu priču nakon eksplozije. Pored njih u 4. sezoni serije se pojavljuje i naš proslevljeni glumac Nikola Đuričko.

Osim nama znanih likova, Variety je u loktorbru objavio listu 8 novih lica koja ćemo pratiti u novoj sezoni – Tom Vlašija iz mega popularne serije Igra prestola dolazi na male ekrane kao ruski zatvorski čuvar Dmitri, Džozef Kuvin, Džejmo Kempbel Bover iz horor mjuzikla "Sweeney Todd" glumiće Pitera Belarda. Od ostalih glumaca koji dolaze u četvrtoj sezoni tu su još Eduardo Franko kao Džonatanov novi najbolji prijatelj, Robert Inglund kao Viktor Kril – pacijent psihijatrijske bolnice, Meson Di iz serije "Teen Wolf kao Jason Carver" – zgodni sportista Šerman Augustus kao Lt. Kolonel Suliven koji se pridružuje misiji da spasi Hawkins od zla.

ZNAMO LI RADNJU ČETVRTE SEZONE?

Iako nisu poznati nikakvi detalji o tome što će se tačno događati u novoj sezoni, nakon trejlera znamo da ćemo saznati više o Hoperu i njegovoj priči nakon dirljive scene u trećoj sezoni koja smo mislili da mu je i poslednja. Čak je i Harbour koji glumi Hopera izjavio da možemo očekivati velike promene kod njegovog lika te da nas čeka veliko i šokantno otkriće.

Režiseri serije, braća Dafer, obećali su obožavateljima da će ove sezone videti nešto potpuno drugačije te da će najveća promena u ovoj sezoni biti ta što ćemo napokon napustiti poznate ulice Hawkinsa i upoznati do sad neviđena područja što je zasigurno značajan pomak koji će uvesti novu atmosferu i napetost u seriju, piše journal.hr.

SEZONA 4 NAJMRAČNIJA DO SAD

Stranger Things serija nas je kroz tri sezone oduševljavala intenzivnom radnjom, misterioznim likovima te čudovištima koji mnogima daju noćne more, no čini se da će četvrta sezona biti još mračnija i jezivija od svega što smo do sad videli. U razgovoru sa Tomom Paverom iz CBS-a Listen’s, Fin Volfard koji u seriji glumi jednu od vodećih uloga izjavio je da je četvrta sezona najmračnija do sad te da svake godine serija bude smešnija, mračnija i tužnija. Fanovi su nakon te izjave još uzbuđeniji da otkriju šta ih sve čeka u novoj sezoni.

Već imamo ime prve epizode nove sezone. Prošle godine objavljeno je da će prva epizoda nove sezone biti imenovana – ”Chapter One: The Hellfire Club.” Potvrđeno je da će četvrta sezona ukupno imati 9 epizoda.

SEZONA 5?

Još se ni ne zna tačan datum dolaska četvrte sezone, a fanovi se već pitaju mogu li se nadati i petoj sezoni. Za sve koji su postavili to pitanje imamo vrlo dobre vesti – da, sezona 4 nije poslednja. Direktori serije potvrdili su da četvrta sezona neće biti kraj te da im je pandemija dala vremena za pogled unapred i da već imaju ideju kako i kada će show završiti.

Nakon ove uzbudljive vesti, još više nestrpljivo očekujemo trenutak kada ćemo s kokicama u rukama započeti putovanje u četvrtu sezonu najiščekivanije Netflix serije.

stranger things
Youtube