"Stranger things", jedna od najpopularnijih serija svih vremena definitivno u četvrtoj sezoni donosi neočekivano.

Dok obožavatelji širom sveta nestrpljivo čekaju taj 27. maj kada će biti i premijera na platformama, sada se već zna da ćemo u novoj sezoni gledati i neke nove likove, a među njima se našao i naš poznati glumac Nikola Đuričko.

Nikola koji već neko vreme gradi karijeru "preko bare", u "Stranger things" igra ulogu Jurija, otkačenog švercera i šaljivdžije koji uživa u lošem humoru i hrskavom puteru od kikirija jednako koliko i u novcu.

- Uloga je lepa i upečatljiva, markantna, odgovara meni i mom senzibilitetu, nekoj mojoj paleti izražajnih mogućnosti - rekao je Đuričko o svom angažmanu u seriji.

Nikola Đuričko se pojavio u 4. sezoni "Stranger things".
Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia 

On je još 2020. godine potvrdio da je angažovan za popularnu seriju, ali nije smeo ništa da otkriva.

- Ne smem ništa da otkrijem, nikakve detalje, jer sam pod teškim ugovorom, osim da se pohvalim da je radim. Ne smem majci rođenoj da ispričam. Mogu reći da je uloga onako pristojna, srednja je, nije ni najmanja na svetu, a nije ni ogromna.

Sada smo Đurička mogli da vidimo i na holivudskoj premijeri četvrte sezone, koja je pre 2 dana održana u Njujorku, a crvenim tepihom prošetao je rame uz rame sa nekim od najvećih faca filmskog sveta.

Nikola Đuričko se na premijeri "Stranger Thingsa" pojavio sa suprugom Ljiljanom.
Kristin Callahan / Everett / Profimedia 

Nikola se na premijeri pojavio sa suprugom Ljiljanom, a par sve vreme nije skidao osmeh sa lica.

Nikola Đuričko podelio je na svom Instagramu selfije sa premijere "Stranger things".
printscreen/instagram 

Đuričko je i na svom Instagramu podelio selfije sa crvenog tepiha i obožavateljima približio atmosferu sa premijere, a kao što je i očekivano, u intervjuima koji su se pojavili na mrežama, ekipa popularne serije imala je samo reči hvale za našeg glumca, a pogotovo Vinona Rajder.

Podsetimo, "Stranger things" moći ćete da gledate od 27. maja, prvih pet epizoda, a preostale četiri će se naći na striming platformi od 1. jula. Trejler je potvrdio da će se radnja nove sezone odvijati u Rusiji, a pored Đurička, u novoj sezoni gledaćemo i nemačkog glumca Toma Vlašiha koji je poznat domaćoj publici po liku Džakena H'gara iz "Igre prestola". Takođe u "Stranger Things" igra i Robert Englund, glumac koji je otelotvorio Fredija Krugera.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!