Holivudsku glumici Lijev Šrejber i Naomi Vots spadaju među roditelje koji ruče stereotipe i bez stida svom sinu dozvoljavaju da nosi dugu kosu i žensku garderobu.

Iako nikada javno nisu želeli da pričaju o svojoj pordici, Lijev Šrejber se pre nekoliko dana sa sinom sa Semjuelom Kajom pojavio se na premijeri nove sezone Netfilx serije "Stranger Things".

Slavni glumac i njegov sin privukli veliku pažnju, pre svega jer se Semjuel na premijeri pojavio u mini roze haljini sa karnerima koje je ukombinovao sa belim sandala sa visokom potpeticom.

Lijev na premijeri serije sa sinom
NDZ / StarMax / Profimedia 

Slavna glumica Noami Vots i njen bivši suprug Lijev Šrejber prethodnih godina često su viđeni sa sinom koji nosi graderobu za devojčice, čak su i sami istakli da ne vrše pritisak na njihovog sina i da obećavaju da će podržati bilo koji od njegovih rodnih izbora.

naomi i lijev sa sinom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 Iako strane medije, ovaj prizor nije previše iznenadio, korisnici Tvitera u Srbiji uputili niz sramnih komentara na račun mladog Semjuela.

"Klinac baš zna kojeg je opredeljenja u ovom dobu??? Ma, to bolesno i ludo, ko zna kako žive i šta rade iza četiri zida. Da je u nekom zrelijem dobu, razumeo bih,ali ovo nikako. Čini se da je publicitet važniji od svega, a možda je i nešto drugo u pitanju", "Lik je poznati glumac mogao je milione da uloži da mu sinu vrate muške hormone, ali jbg sve bolesno pa i sam holivud", "Ja mislim da ti poznati to počnu da forsiraju kad dete ima 3 godine i onda oni zbune dete koje ne zna šta je... nemoguće da svi imaju transrodnu decu", "Bolest dokazano", samo su neki od sramnih komentara.

Ipak, našli su se i komentari koji upućuju na to da bi svako trebao da se bavi sobom i svojim životom.

"Bolesno ovde je samo mešanje u tuđi zivot. Nikako ne ugrožava nikog i ima pravo da bude šta god hoće bez da zanima bilo koga. Get a life", "Smeta vam nečije transrodno dijete, ali vam ne smetaju popovi pedofili, ubice, lopovi političari, lažovi, licemjeri, zagađenje vazduha, istrebljenje životinjskih i biljnih vrsta… Čudno zaista kako se olako javnost odlučuje da osudi nešto što je se ne tiče i što je ne ugrožava", "Vidim oca koji podržava svoje dete, šta je problem", samo su neki od komentara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!