Getijevi su možda bili najbogatija porodica svih vremena, ali su u isto vreme i primer da novac ne znači sreću, naprotiv. Zapravo, priča se da je na njih bačena kletva, a pojedini primeri bukvalno će vam zalediti krv u žilama.
Naftni tajkun Džon Pol Geti možda jeste osigurao milijarde dolata vadeći naftu na Bliskom istoku, ali toliki novac imao je visoku cenu zbog koje se i dan-danas priča o "prokletstvu Getijevih".

Smrti, tragedije i uništenje prate ih i dalje na svakom koraku, a prošle godine priče o zloj ćudi ponovo su zaživele kada je Džon Gilbert Geti pronađen mrtav u luksuznom hotelu "Ema" u centru San Antonija. Samo dva meseca ranije preminula je njegova majka, a pet godina pre toga stariji brat Endru čija je smrt bila više nego mučna.

Endrju Geti pronađen je mrtav 31. marta 2015. u svojoj kući na Berli Hilsu, a pronašla ga je njegova bivša devojka, golog od struka naniže, okruženog lokvom krvi. Kao uzrok smrti nadevedana su srčana oboljenja i upotreba droge. Sve to bila je posledica otmice za koju njegov deda zapravo nije želeo da plati otkup, a na to je pristao tek kada su mu poslali odsečeno uvo. U godinama koje slede Endru se borio sa depresijom, a na kraju je zbog traume završio kao zavisnik od narkotika.

Endru Geti završio je kao narkomanski zavisnik.
Youtube 

Inače, najmlađi sin Džona Pola Getija umro je od tumora na mozgu kada je imao 12 godina, a najstariji, Džordž izbo se viljuškom. Drugi sin Džon Pol Geti II postao je zavistan od heroina, baš kao i njegova druga supruga Talita, koja je i umrla od predoziranja. A to je bio samo vrh ledenog brega.

Da i mlađim naslednicima nije bilo ništa lakše potvrđuju priče Ajvi i Natalije, Nats Geti čiji slučajevi podsećaju na knjigu "Sirota mala bogatašica". Naime, one su imale sve, ali su zapravo sve vreme odratale u disfunksionalnoj porodici, te ne čudi što su dobar deo života provele u problemima sa depresijom, pa čak i alkoholom i narkoticima, ali i anoreksijom kao što je bio slučaj sa Natali.

Nats Geti i Điđi Gordžes venčali su se prošle godine.
Shutterstock 

Međutim, u svkaoj priči postoji svetlo na kraju tunela, te je Ajvi stala pred oltar prošle godine, dok, kada je u pitanju Nats, priča tek odnedavno ima srećan epilog nakon što je uspela da pobedi svoje "demone".

Naime, Natali je godinama bila u vezi sa prvom transrodnom jutjuberkom Điđi Gordžes.

Điđi je zapravo tek ulaskom u vezu sa Nats sebe identifikovala kao lezbijku, s obzirom da je pre toga godinama bila u vezi sa muškarcima. Međutim, nakon traumatičnih iskustava u njen život je ušla Natali i njihova priča je počela.

Nats Geti i Điđi Gordžes otpočeli su vezu još pre nekoliko godina.
Christopher Peterson / Splash / Profimedia 

- Dotad sam izlazila samo s muškarcima, a onda sam se ludo zaljubila u osobu koja je devojka. Ne stidim se toga i smatram se veoma srećnom. Nikada do tada nisam osetila tako nešto, dok nisam upoznala nju i shvatila da sam lezbijka - otkrila je Điđi u jednoj od svojih online objava ne skrivajući kako joj je tada Natalija, a danas Nats pomogla da se seksualno opredeli.

Nats je svih ovih godina mučila muku sa identitetom, te je tek pre godinu dana konačno promenila pol, a u januaru 2022. je konačno išla na redukciju grudi, te sada veoma često pokazuje kako izgleda bez majice.

On je rekao da mu je Điđi spasila život, pogotovo u trenucima kada je bilo pitanje života ili smrti usled borbe sa anoreksijom.

- Shvatila sam da nikada nisam razumela koliko sam zaista bolesna. Gledam unazad i vidim verziju sebe bez duše. Bile su mi potrebne godine da se oporavim i to je svakodnevna borba. Odbijam da dozvolim svojim demonima da me vrate u to mesto tame. Neprestano radim da bih živela u svetlosti i ljubavi- napisala je.

Inače, Nats je takođe jedan od unuka Džona Pola Getija. Njena prabaka po majčinoj strani je glumica En Rork Lajt, a njen pradeda po majčinoj strani je Žan Pol Geti, upravo osnivač kompanije Getty Oil. Njen brat, August Geti, takođe je gej i modni je dizajner.

August je brat Nats Geti i inače modni dizajner.
Shutterstock 

Nats je danas model, dizajner ali i jedan od najvećih aktivista za prava LGBT+ populacije, a još njegovih fotografija, kao i njegove supruge Điđi pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Nats Geti pre nekoliko meseci i zvanično je postala muškarac, a sreću je pronašla kraj transrodne jutjuberke Điđi Gordžes

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

LJUDI, ČUVAJTE GA KAO OČI U GLAVI! Ovaj auto su svi vozili, A NIKO NIJE NI SANJAO DA ĆE VREDETI BOGATSTVO! Espreso

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!