Glumac kojeg smo nekad znali kao Elen Pejdž, koja je svetsku slavu stekla nakon filma "Juno", a koji je danas ponosno Eliot Pejdž, ne prestaje da oduševljava svoje pratioce.

Eliot se pre izvesnog vremena prvi put pojavio na crvenom tepihu nakon operacije promene pola, ali i dalje radi na svojoj vizuelnoj transformaciji.

Glumac se do sada retko pojavljivao bez majice, a to je prvi put uradio neposredno nakon operacije grudi, međutim, sada ne samo da je pokazao svoj oporavak gde su ožiljci od operacije jedva vidljivi, već je svojim trbušnjacima izazvao pravu buru na internetu.

"Oh, moj novi telefon radi", napisao je šaljivo u opisu fotografije, a komentari su se samo ređali.

eliot pejdz
pritnscreen/instagram 

"O Bože", "Ja ne verujem svojim očima", "Možda si nekad bio žensko, ali sada definitivno to više nisi. Stvarno si frajerčina", "Au, ja mesecima radim na trbušnjacima i opet nemam ovakve", "Eliote, oženi me"... samo je deo onoga što se moglo pročitati ispod objave.

Podsetimo, vest o svojoj transrodnosti Eliot je sa svetom podelio u decembru prošle godine, i to putem društvenih mreža.

"Srećan sam što ovo pišem i da sam ovde. Da sam konačno stigao do ovog mesta u svom životu. Zahvalan sam na neverovatnim ljudima koji su me podržavali na mom putu. Ne mogu dovoljno ni da izrazim kakav je izvanredan osećaj konačno voleti samoga sebe", zaključio je 34-godišnji glumac, a kao je izgledao nekad, a kako danas pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock Eliot Pejdž nekad i sad