Upoznali smo je kao devojčicu u seriji "Stranger things", a Mili Bobi Braun danas je prelepa devojka pred kojom je blistava karijera.

Mili je u februaru napunila 18 godina, a na premijere gorepomenute serije sve je iznenadila transformacijom. Naime, Mili Bobi Braun se na crvenom tepihu pojavila sa dugom platinasto plavom kosom, a duga bela haljina istakla je njenu savršenu figuru. Mili je blistala na premijeri serije koja ju je proslavila i vinula u zvezde, a na račun izgleda dobila je niz komplimenata.

Mili Bobi Braun ofarbala je kosu u plavo
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Lepa glumica na premijeru je došla u pratnji svoj dečka - Džejka Bon Džovija, sina čuvene rok legende Džona Bona Džovija.

Mili Bobi Braun s dečkom na premijeri serije Stranger Things
John Nacion/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Mili je vezu s Džejkom službeno potvrdila prošle godine u junu i to nakon što je završila romansu sa Romeom Bekamom, sinom Dejvida i Viktorije Bekam.

Mlada glumica potiče iz skormne porodice, a sama je otvoreno ispričala da ju je otac vozio isključivo na audicije za koje je zapamtila celi tekst jer nisu imali novca za gorivo.

Ipak, toliko su verovali u nju da su se preselili u Holivud iz Velike Britanije kako bi ona mogla da ostvari glumačku karijeru.

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia, Instagram Transformacije mlade glumice

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!