Mlada britanska glumica i jedna od najuticajnija osoba današnjice, 17-godišnja Mili Bobi Braun podelila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj razmjenjuje nežnosti sa svojim dečkom Džejkom Bon Džovijem.

Pretpostavlja se da je fotografija snimljena u kući sa šest spavaćih soba vrednoj 20 miliona dolara 19-godišnjeg sina Džona Bon Džovija, što bi značilo da veza mladog para postaje sve ozbiljnija.

Mili je vezu s Džejkom službeno potvrdila u junu i to nakon što je završila romansu sa sinom Dejvida i Viktorije Bekam, Romeom.

Mili Bobi Braun u vezi je s sinim Džona Bon Džovija.
Instagram 

Mili, koju na Instagramu trenutno prati 47,2 miliona ljudi proslavila se zahvaljujući naučno-fantastičnoj seriji "Stranger Things", ali nije joj oduvek sve u životu bilo sjajno.

Naime, glumica potiče iz , a sama je otvoreno ispričala da ju je otac vozio isključivo na audicije za koje je zapamtila celi tekst jer nisu imali novca za gorivo.

Mili Bobo Braun imala je teško detinjstvo.
Instagram 

Ipak, toliko su verovali u nju da su se preselili u Holivud iz Velike Britanije kako bi ona mogla da ostvari glumačku karijeru.

Ni tamo im nije odmah uspelo jer im je Milin menadžer morao da pozajmi novac kako ne bi bankrotirali, a u jednom trenutku se Milina starija sestra iz očaja vratila u Veliku Britaniju.

Mili Bobi Braun na Instagramu prati 47,2 miliona pratilaca.
Instagram 

Mili je čak u jednom trenutku postala i žrtva okrutnog online zlostavljanja kada su je korisnici Tvitera lažno optužili za homofobne i rasističke komentare.

Mlada glumica dala sve od sebe kako to ne bi previše uticalo na nju, ali stvari su postale još gore. Tviterom je, naime, počeo da kruži hešteg s porukom "uklonimo Mili Bobi Braun" i širio se velikom brzinom.

Instagram Mili Bobi Braun danas je jedna od uticajnijih mladih osoba.

U to vreme bilo joj je tek 14 godina, pa je odlučila da se povuče s drušvenih mreža i obriše privatni nalog na Tviteru, ali je ubrzo kreirala novi profil s imenom "Millie stop hate", na kojem je odlučila da širi pozitivne poruke ljubavi i nade s ciljem suzbijanja mržnje na društvenim mrežama.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!