Već neko vreme Kortni Kardašijan prolazi kroz pravu agoniju. Ona sa svojim, sada već suprugom, Travisom Barkerom na sve moguće načine pokušava da se ostari u ulozi roditelja, ali stvari više nisu tako jednostavne.

Zbog hormona i celokupnog procesa veštačke oplodnje, usled čega su je doktori u jednom trenutku i veštački doveli do menopauze, ugojila se veliki broj kilograma, ali se tek relativno saznalo da je zapravo to uzrok.

Za sve to vreme, mnogi su komentarisali da je već u drugom stanju, što je Kardašijanki veoma teško palo, a o tome je progovorila na samom početku njihovom novog rijalitija "The Kardashians".

Kortni Kardašijan nedavno je otkrila da se muči da ostane u drugom stanju.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Nikada ne znate šta druga strana proživljava", rekla je ona nakon pogrdnih komentara koje dobija svakodnevno.

Međutim, sada je širokom auditorijumu otkrila i šta sve radi kako bi ostala u drugom stanju, i gledaoci su, malo je reći, zgroženi.

Naime, njoj je u posetu došla stručnjakinja za plodnost čiju je pomoć već jednom tražila kada je prvi put imala problema sa začećem, a potom joj je otkrila šta joj je doktor preporučio. 

Kortni Kardašijan potražila je pomoć stručnjakinje za plodnost.
prtinscreen/youtube 

"Rekao mi je da pijem spermu četiri puta nedeljno jer će to pomoći mojoj štitnoj žlezdi", rekla je Kortni i nasmejala se od stida. "Volim tog doktora", odgovorio je Barker kog je sve to dobro zabavilo, dodajući da on ima spermu "razreda A".

Ipak, kako bi olakšali začeće, Kortni i njen suprug sada moraj uda preguraju "veliki post", odnosno da se uzdržavaju svega - kofeina, vežbanja, a pogotovo seksualnih odnosa. 

Kortni Kardašijan otkrila je da pije semenu tečnost svog muža 4 puta nedeljno.
pritnscreen/youtube 

"O moj Bože, bilo je to ludo", kasnije je Kortni (43) rekla za "Bustle", dodajući: "Ali, to je zapravo sve poboljšalo. Na primer, ako ne možete da popijete kofeinske napitke, popijte umesto njega mača čaj, tako je dobar".

Inače, Travis nema problem da kroz celokupan proces prolazi sa Kortni, a u jednom trenutku joj je rekao da bi radije bio uz nju i uz uzdržavanje od svega, iako je nervozna i razdražljiva, nego da bude bez nje, što je zaista raznežilo brojne pripadnice lepšeg pola. 

Podsetimo, Kortni se nedavno udala po treći put za Travisa na svečanosti u Italiji, a par je još uvek tamo na medenom mesecu.

pritnscreen/instagram Kortni Kardašijan udala se za Travisa Barkera na intimnoj ceremoniji u Italiji.

Kardašijanka se tada pojavila u kratkoj Dolce&Gabanna haljini koja je više otkrivala nego pokrivala, a Dolce je bio "glavni sponzor" venčanja s obzirom da se ceremonija održala upravo na privatnom Domenikovom imanju, a sve sestre bile su obučene od glave do pete u obuću njegovog brenda. Do sada su više puta šokirali svojim ponašanjem, kako na crvenom tepihu, tako i kad kamere ne gledaju, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

screenshoot/instagram, Instagram Kortni Kardašijan i Travis Barker preteruju sa izlivima ljubavi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!