I dok se bogastvo Dejvida i Viktorije Bekam procenjuje na oko 450 miliona dolara, rođak bivšeg fudbalera živi sasvim običan život u jednosobnom opštinskom stanu na imanju u Dagenhamu.

Viktorija i Dejvid prvobitno su zaradili svoje ogromno bogatstvo na osnovu Bekamove dugogodišnje fudbalske karijere i Viktorijine modne linije i pevačke karijere, drugi članovi porodice nisu bili te sreće.

Naime, u julu 2018. Mirror je objavio intervju sa Fredijem Everijem, tada 17-godišnjim nećakom Dejvida Bekama, koji se u to vreme borio da sastavi kraj s krajem. Naime, kako je rekao živeo je u bednom privremenom smeštaju sa svojim ocem. Mladić je objasnio svoju tugu što se udaljio od porodice ujaka, uprkos tome što je odrastao igrajući se sa svojim rođacima u kući Bekamovih.

U ekskluzivnom intervjuu, Fredi je opisao kako se kada su se njegov tata Kolin i Dejvidova starija sestra Lin rastali nakon 11 godina braka 2010. godine, sve promenilo. Tada su njihovi životi krenuli u potpuno različitim pravcima. U vreme intervjua 2018. godine, nezaposleni Fredi je pohađao kurs zidanja kako bi zaradio za osnovne namirnice dok je gledao kako njegov rođak s kojim se igrao, Bruklin Bekam uživa u životu.

Dejvid Bekam ima rođaka na kojeg je zabravio
Instagram 

Dejvidovo najstarije dete, Bruklin (23), prošlog meseca se oženio Nikolom Pelc na ceremoniji u Palm Biču koja je koštala oko 3 miliona funti.

Dejvid je poklonio mladencima Jaguar iz 1954. koji je koštao 350.000 funti, nakon što je stigao na ceremoniju u automobilu sa Viktorijom pre nego što je predao ključeve.

Fredi, rođak slavnog fudbalera nekada se igrao sa Bruklinom Bekamom
RM / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

I dok su u vreme intervjua Fredijeva mama i mlađi brat Džoš živeli u kući od 470.000 funti, Fredi i njegov otac živeli su od beneficija u jednosobnom stanu na imanje u istočnom Londonu, dok je Fredi pokušao da ponovo stupi u kontakt sa svojom proširenom porodicom.

"Ispunjen sam pomešanim emocijama. Samo želim da odem na ručak, razgovaram i nadoknadim sve. Ne tražim više od toga. Dok smo odrastali, viđali smo ih puno i ja imaju toliko srećnih uspomena na igru u njihovoj kući, lov na uskršnja jaja i igranje na četvorociklima", rekao je tada i dodao:

"Onda je odjednom sve stalo i ja gledam spolja, gledam ih samo kako žive svoje živote na Instagramu ili na TV-u. Još uvek imamo toliko toga zajedničkog. Volim fudbal i bavim se modom – ali nikad ne stignem podelim to sa njima. Gledao sam dokumentarac koji je Dejvid uradio za TV tri puta da vidim da li me je uopšte pomenuo. Ali nije, i to je bilo teško."

Fredi je za medije rekao da je njegov dragoceni posed bio par patika od 200 funti, koje mu je Dejvid jednom poslao kao kasni božićni poklon. Dok se njegov rođak Bruklin, sam po sebi milioner, vozio po londonskom Vest Endu u 35.000 funti vrednom Lend Roveru, Fredi se vozio po East Endu na dotrajalom planinskom biciklu jer nije mogao da priušti časove vožnje.

Fredijev tata Kolin i Lin Bekam imali su troje dece. Nakon razlaza, usled neformalnog dogovora Kolin je pristao da odgaja Fredija i njegovu sestru Džordžinu, dok je Lin uzela Džoša. Ali odnos između Kolina i Lin je navodno bio loš. Fredi je retko viđao svoju mamu i mlađeg brata koji su bliski sa Dejvidom i suprugom Viktorijom, a Džoš je rekao da uživa u VIP danima u Davidovoj privatnoj loži na Vembliju.

Bogatstvo Bekamovih procenjuje se na oko 450 miliona funti
i-Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Fredi ne krije da sanja da se sastane sa svojim rođacima da gleda fudbalsku utakmicu ili izađe na obrok kao u stara vremena, a uprkos rakolu porodice, on nije zamerio svojim bogatim rođacima zbog njihovog uspeha.

"Na kraju krajeva, ponosan sam na svog ujaka", rekao je, priznajući da više nikome nije pričao o svojim rođacima zvezdama, jer mu nikada ne bi verovali. 

Fredi kako kaže danas ništa ne zamera Dejvidu Bekamu
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!