Modna blogerka Zorana Jovanović živi na Dedinju, a svij dom je preuredila po sopstvenom ukusu nakon smrti njene majke.

U njenom stanu dominiraju svetle boje, kao i zlatni detalji koje je Zorannah dodala nakon renoviranja kuće.

Zorana je vodila računa o svakom detalju, pa je tako svoj životni prostor obojila vedrim tonovima zahvaljujući brojnim knjigama, ramovima i vazama s cvećem.

Za spavaću sobu izabrala je pastelne tonove, pa su zidovi obojeni u belu boju, dok je bračni krevet u pastelno roozj nijansi.

u zoraninoj spavaćoj sboi dominiraju svetle boje
pritnscreen/youtube 

Zorani društvo pravi i preslatki beli pomeranac Aspen, a koliko joj je važan najbolje govori to što beleži i svaki njegov rođendan.

Posebnu pažnju privlači garderober, koji je san svake devojke.Jovanovićeva se može  pohvaliti velikim brojem firmiranih tašni, obuće i odeće koje vrede pravo bogatstvo.

Zbog prirode svog posla Zorana često putuje, pa tako malo vremena provodi u domu, a kada je kod kuće boravi i u kuhinji koja je mala, ali savremena, sa zanimljivim zlatnim detaljima, uključujući slavinu nad sudoperom.

Više fotografija Zoraninog doma, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Dom Zorane Jovanović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

KOMŠIJE OTKRILE PRAVO LICE BLOGERKE: Zorannah su svi nekad voleli, sad para nosem OBLAKE, a ovo NIKAD nije kupila u prodavnici Instagram