Zorana Jovanović nedavno je doživela veliku neprijatnost kada je morala da napusti jedan tržni centar zbog psa Aspena. Naime, kako prenosi Kurir, pas se u jednom trenutku uneredio u radnji, a poznata blogerka je odbila da za njim počisti pravdajući se da nema kesice.

Kako je izvor rekao, u jednom trenutku joj je čak i prišlo obezbeđenje.

- Blogerka je bila dobro raspoložena, što se ne može reći za njenog psa. On je konstantno lajao i režao, a to je nerviralo ostale kupce u radnji. Njoj je u jednom trenutku prišao momak iz obezbeđenja i zamolio je da smiri psa ili da ga neka od njih dve izvede napolje, nakon čega se ona izvinila i rekla da će ga smiriti - ispričao je očevidac.

Zoranu Jovanović izbacili su iz tržnog centra nakon što se pas uneredio u radnji, a ona odbila da počisti za njim.
printscreen/instagram 

- Pas je i dalje lajao i cvilio, ali je pravi skandal nastao kad je kuče obavilo veliku nuždu, i to nasred radnje. Svi su bili šokirani, dok se Zorannah smejala. Jedna od radnica u butiku odmah je alarmirala obezbeđenje, koje je istog trenutka zamolilo blogerku da pokupi izmet. Tada se iznervirala, jer su je svi gledali, pa je besno poručila da nema kesicu. Odmah su došle i čistačice i sve sredile u radnji - završava izvor za gorenavedeni lista.

Da se ovaj incident i desio, potvrdila je i sama Zorannah u svom poslednjem videu, ali ne otkrivajući detalje istog.

- Izbacili su nas iz butika jer Aspen nije bio dobar. Nije ga mamica naučila lepom ponašanju - rekla je blogerka u malo boljem raspoloženju nego što je izašla iz radnje.

Inače, ovo nije prvi put da se zbog ponašanja psa našla u problemu. Pre nekoliko meseci kritikovali su je jer joj je pas glodao četkicu za zube, a na meti kritika se našla i zbog toga što je svo ljubimcu davala lekove za smirenje kako ne bi lajao.

Zorannah se više puta našla na meti kritika zbog ponašanja prema svom ljubimcu.
Print Screen / Instagram 

Tada su joj poručivali da pas nije igračka, pa čak i govorili da joj treba oduzeti Aspena, a blogerka je kasnije pokušala da opravda svoje reči tvrdeći da su izvučene iz konteksta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!