Za decu bogataša uglavnom važi pravilo da su razmaženi i bahati. Međutim, da svako, pa čak i nepisano pravilo ima izuzetke, potvrđuje priča jednog od najbogatijih ljudi sveta - Bila Gejtsa, koji se dao sve od sebe da njegovi naslednici izrastu u valjane ljude koji će sami stvoriti svoje bogatstvo, umesto da naslede sve te milijarde koje je stekao.

Tako je odavno poznato da su njegova deca tokom odrastanja morala da poštuju niz bizarnih pravila, počev od toga da ustaju u određeno vreme, kao i da navodno idu u krevet u 9 sati uveče, čak i kada su već postali tinejdžeri. Telefone nisu smeli da koriste pre 13. godine, a i tada im je bilo ograničeno koliko smeju da ih koriste.

Bil Gejts i njegova supruga imali su stroga pravila tokom odrastanja njihove dece.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Takođe, on i njegova bivša žena imali su sve šifre njihovih naloga i pratili su sve što njihovi mezimci postavljaju na mreže. Podrazumevalo se da moraju da budu "odlikaši", te da im je obezbeđeno najbolje obrazovanje, a u detinjstvu su više praktikovali Montesori metode.

Međutim, iako su njegovo troje dece Dženifer, Rori i Fibi izrasli u sjajne mlade ljude, i poštovali sva stroga pravila svog oca, to im ipak nije donelo sreću da naslede njegove milijarde. Naprotiv. Oni će "u amanet" dobiti najviše po 10 miliona dolara, što je i sam Gejts potvrdio u brojnim intervjuima.

Gejstova deca žive dosta povučeno, međutim, iako se o životima Dženifer i Rorija koliko-toliko zna, o najmlađoj naslednici slavnog milijardera gotovo da ne postoje nikakve informacije. S obzirom da ju je retko moguće videti u javnosti, nedavno pojavljivanje u Njujorku gde je otišla na ručak sa ocem, nije prošlo neopaženo.

Fibi Gejts nedavno je viđena u Njujorku.
Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Lepa Fibi pojavila se u fantastičnoj maksi slip haljini i belom sakou, a ceo look upotpunila je neobičnom tašnicom i svedenom šminkom, dok ponosni otac u klasičnom "daddy" izdanju nije skidao osmeh s lica. Ni Fibi kao ni njena sestra i brat nije zainteresovana za popularnost i slavu, te je pored paparaca projurila, međutim, nema problem sa poziranjem kada je u pitanju njen Instagram na kom je pokazala više nego fantastična modna izdanja.

Fibi Gejst ima fantastičan modni stil.
BGNY / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Fibi je rođena u Belvjuu, nadomak Sijetla 14. septembra 2002. godine, a danas stanuje u ekološkoj vili Gejtsovih iznad jezera Vašington, vrednoj 124 miliona dolara i nazvanoj Xanadu 2.0. Može se slobodno reći da je Gejstova mezimica jer je odrasla u kući koja je san snova svakog deteta.

Posedovala je sobu sa trambolinama, privatnu plažu sa peskom sa Kariba i veštačkim potokom sa pravim ribama, kao i zatvorenim bazenom, međutim, ništa od navedenog nije uspelo da je "razmazi", te je danas skromna devojka koja i dalje obavlja sama kućne poslove, a tokom porodičnih večera, ona je ta koja pere sudove.

Fibi je pohađala privatnu srednju školu koju je završio i njen otac Bil, da bi potom upisala Profesionalnu dečiju školu u Njujorku, u kojoj se obrazuju perspektivni mladi glumci i plesači. Pohađala je i Školu američkog baleta i upisala prestižni koledž Džulijard.

Fibi Gejts izrasla je u sklomnu i normalnu devojku.
prinscreen/instagram 

Iako je tokom detinjstva najviše vremena provodila sa majkom, otac je imao veoma bitnu ulogu u njenom životu. Zajedno su voleli da čitaju, što je postalo njihova mala tradicija. Inače, Fibi je i srećno zaljubljena, te je od 2019. godine sa Čezom Flinom, kog je upoznala u srednjoj školi i s kojim često putuje.

Fibi Gejts u dugoj je vezi sa dečkom.
printscreen/instagram 

Poznato je i da je Fibi igrala ključnu ulogu u razvodu njenih roditelja. Tačnije, u tome kada će do njega doći - izvor blizak paru rekao je za People da su Gejtsovi dugo želeli da se razvedu, ali su rešili da će se to dogoditi tek nakon što njihovo najmlađe dete postane punoletno, a još Fibinih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Fibi Gejts najmlađa je naslednica Bila Gejtsa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!