Lila Grejs Mos Hak (19), ćerka slavne manekenke Kejt Mos krasi naslovnu stranu britanskog izdanja magazina Vogue. Ovo je inače njena prva naslovnica za ovaj prestižni magazin, a osim što Vogue krasi editorijal, Lila je dala i intervju u kojem je otkrila nepoznate detalje o svojoj slavnoj majci.

"U poslednje dve, tri godine shvatila sam da je njen stil zaista kul, moram to da priznam", rekla je Lila Grejs i otkrila detalje stila svoje majke za koje javnost do sada nije znala.

Kejt Mos (48) van kamera rado nosi donji deo trenerke i patike, otkrila je njena ćerka za pomenuti magazin. Ona je takođe dodala da se slavnoj manekenki neće dopasti detalji koje je njena ćerka otkrila medijia.

Kako je Lila rekla, sa osam godina je shvatila da je njena mama slavna jer su tada počeli da je fotografišu. S obzirom na to da je ćerka manekenske legende, Lila je prilačila pažnju i u školi.

"Išla sam u srednju školu i svi su mi govorili: "Pa ti si ćerka Kejt Mos!".

Kada si mlad, govoriš sve što ti pada na pamet, pa sam odgovarala: "Kako znate ko je ona? Ona je stara. Ona je stara i dosadna", ispričala je mlada manekenka.

Lila je baš kao njena mama rano počela da se bavi manekenstvom, pa je tako prve angažmane imala sa samo 16 godina. Kejt je bila dve godine mlađa kada su je 1998. na aerodromu uočili modni agenti.

Iako Kejt nije bila oduševljena time da njena ćerka mlada zakorači u svet modelinga, nije želela da je sputava.

"Govorila mi je: "Ako želiš to da uradiš, u redu je, ali ja ti to ne bih preporučila", otkrila je Lila.

Kejt je želela da zaštiti ćerku, znajući da u svetu odraslih može da bude veoma usamljena, baš kao što je ona bila na početku karijere, ali Lila joj je svojim postpucima pokazala da je sšremna na velik korak.

Od kako je ušl u svet mode Lila niže uspehe - sarađivala je sa brendom Marc Jacobs, radila revije brendova fendi, D&G, Versace...

lila mos ide stopama svoje majke
Laurent Salmon / KCS Presse / Profimedia 

Ako nastavi da niže uspehe, možda dostigne i uspeh svoje majke koja je inače 43 puta pozirala za Vogue.

Podsetimo, Kejt Mos je ćerku Lilu dobila sa bivšim suprugom Džefersonom Hakom, urednikom, kreativnim direktorom i suosnivačem "Dazed Media", a više njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, Alfonso Catalano/SGP / SGP / Profimedia Ćerka Kejt Mos izarsla je u pravu lepoticu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!