Lila Grejs Mos Hek rešila je da pođe stopama svoje majke poznate manekenke Kjet Mos, a sinoć je imala najvažniji trenutak u dosadašnjoj karijeri. Lila je sa svojom majkom i živom legendom svetskog modelinga bila deo Fendijeve revije.

Čuvena Kejt je na reviji modne kuće Fendi u Parizu ponela srebrnu satensku haljinu, dok je njena naslednica prošetala u providnom modelu prekrivenom perlicama. To je bio njihov prvi zajednički nastup na nekoj modnoj reviji.

"Ovo je kao san, hvala na tako posebnom trenutku", napisala je Lila na Instagramu u opisu fotografija s revije koju je podelila sa pratiocima.

Na društvenim mrežama pojavila se i fotografija nastala dok se Lila doterivala i na kojoj se vidi Kejt kako ponosno sedi pored ćerke. Kejt je Lilu dobila sa Džefersonom Hekom, koosnivačem i kreativnim direktorom Dazed medije, s kojim je bila u vezi četiri godine.

Lila je rano rešila da pođe majčinim stopama, a svoj prvi posao dobila je sa samo 14 godina. Od tada je radila za nekoliko prestižnih brendova kao što su Marc Jacobs Beauty i Miu Miu,a  mnogi se pitaju da li će uspeti da nadmaši uspeh svoje majke koja važi za jednu od najboljih i najplaćenijih manekenki.

Kejt je rođena za pistu, a pred Lilom je veliki zadatak - da se izbori za svoje mesto jer je prate poređena sa slavnom majkom.