Loti Mos (24), koja se nedavno vratila s rehabilitacije bila je zvezda žurke koja je organizovana nakon dodel NME nagrada.

Mlađa sestra Kejt Mos izgledala neverovatno u PVC haljini, ali ipak njen izgled pao je u drugi plan, jer su mnogi komentarisali njeno pijano stanje.

Loti je poznata po svom provokativnom stajlingu, koji je uglavnom na granici ukusa, pa mnogi kažu da izgleda jeftino. Ovaj put odlučila se za dugačku crnu haljinu koja joj je savršeno pristajala, ali ipak pažnja je bila usmerena na njeno ponašanje.

Loti Mos se nedavno vratila sa rehabilitacije
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Vidno pijana, Loti se bacakala po ulici i kreveljila, što se može videti na paparaco fotografijama.

24-godišnja Loti Mos voli da bude primećena i trudi se da uvek i bude tako, ali uprkos njenom silnom trudu uvek će kaskati za svojom slavnom, starijom sestrom Kejt Mos (48).

Paparaci snimili Loti Mos kako napušta zabavu
Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Loti Mos čije je pravo ime Šarlot našla je lak način za zaradu tokom pandemije. Sklopila je dogovor sa stranicom za odrasle "Glow", preko koje s pretplatnicima deli provokativan sadržaj. 

Loti s korisnicima deli fotografije u seksi vešu, kupaćim kostimima i uglavnom je reč o polugolim slikama. Ako korisnici žele nešto provokativniju varijantu fotografije, trebaju dodatno da plate.

"Da, radim na OnlyFans-u i osećam kao da je to okarakterisano kao nešto prljavo i odvratno, ali seks je sjajna stvar. To bi trebalo da bude zabavno i lagano i dobra tema za razgovor. Svi ga imaju, pa zašto se toliko stidimo toga", rekla je ona za "The Sun". "To je nešto što svi rade ujutru. Kada se probude, svi peru zube i svi imaju seks. Ne u isto vreme... pa, možda i da! Zavisi od položaja. Vrlo sam pozitivno nastrojena ka intimi", rekla je Loti jendom prlikom.

Loti Mos snimljena pijana nakon žurke
Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Loti Mos donedavno se lečila od zavisnosti od narkotika, a TikToku više puta se našalila na svoj račun. Ona je između ostalog priznala da pati od "užasne zavisnosti od kokaina".

Loti se našla u problemima u kakvima je i njena sestra bila u njenim godinama. Kejt Mos jedna od žena koja je postala sinonim za modeling konstantno je bila pod dejstvom droga i alkohola.

"Nikada nisam bila psihički srećnija, mnogo borbi sam vodila u poslednjih nekoliko godina sa sobom i anksioznošću i drugim stvarima. Ovo je prvi put da sam sebe stavila na prvo mesto i zapravo radim na sebi kako bih izvukla najbolje iz svog života. Moje borbe su dovele do toga da se ponašam van karaktera i na kraju mislim da sam postala osoba koja mi se zaista nije sviđala, zbog čega sam se umrtvljivala supstancama i spuštala se zbog zanemarivanja svog mentalnog zdravlja", izjavila je Loti prošle godine.

Iako je i sama prošla kroz sve to, Kejt nema mnogo razumevanja za upola mlađu sestru, ona je odavno izgubila volju da se bori s Lotinim demonima. Kako kažu izvori bliski Kejt, "osećala i gubila saosećanje" prema njoj.

"Bilo je trenutaka kada je Kejt bila prestravljena. Držala je glavu u rukama prečesto zbog Loti i onoga što ona radi sa svojom karijerom", otkrio je za The Post izvor blizak porodici Mos.

Kejt danas živi znatno drugačije, i vlasnica je modne agencije Kate Moss Agency, koja angažuje veliki broj manekenki. Među njima je njena ćerka Lila (20), ali ne i sestra Loti. Loti je, kako navode strani mediji "crna ovca porodice" pa ni njena sestričina, tek nekoliko godina mlađa od nje, nije zainteresovana za negovanje porodičnih odnosa.

Loti Mos važi za crnu ovcu u porodici
Instagram 

"Lila ne želi ništa da ima s Loti. Tokom lokdauna, Kejt je pozvala Loti da bude kod nje u njenoj kući u Kotsoldsu. Lila je jasno odbila da ima bilo šta s njom i na društvenim mrežama", rekao je izvor blizak porodici Mos.

Navodno ćerka slavne manekenke toliko se stidi svoje kontroverzne tetke da joj je jednom prilikom pomogla da kosu ofarba u roze, ali je odbila da se fotografiše s njom za Instagram kada je Loti pokazala novu frizuru.

Loti redovo objavljuje provokativan sadržaj na mreže
Instagram 

Iako je u svet modelinga zakoračila na velika vrata, kao mlađa sestra Kejt Mos i pozirala za Vogue, karijera Loti Mos danas je na mnogo nižim granama.

Njena saradnja s velikim brendovima je prošlost, a njenoj starijoj sestri je navodno vrlo teško da se viđa s njom zbog njenih zavisnosti, koje je Kejt pobedila, iako se trudlia zbog njihovog oca Pitera.

"Kejt posebno nervira što Loti neprestano pije i objavljuje provokativne fotografije na Instagramu. Za Kejt nije lako da provodi vreme s ljudima koji piju i definitivno joj nije lako da bude s nekim ko koristi kokain", otkrio je izvor. 

Instagram Mlađa sestra slavne manekenke

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!