23-godišnja Loti Mos voli da bude primećena i potrudi se da je uvek tako, ali uorkos njenom silnom trudu uvek će kaskati za svojom slavnom, starijom sestrom Kejt Mos (47).

Ono po čemu je Loti prepoznatljiva to je provokativan stajling koji privlači sve poglede, a tako je bilo i ovaj put.

Loti se prošetala Londonom u golišavom izdanju zbog kojeg su se za njom okretali prolaznici. Manekenka je nosila ružičasti bikini, ultra kratak šorc od džinsa i belu košulju, a na nogama je imala kaubojske čizme.

Plavuša se u tom izdanju samouvereno šetala londonskim ulicama. Mnogi su primetili da lepa Britanka preteruje želeći slavu jer je u aprilu pozirala potpuno gola na Instagramu, a prošle nedelje slikala je selfi u toplesu jednom rukom prekrivši grudi.

loti mos
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Loti Mos čije je pravo ime Šarlot našla je lak način za zaradu tokom pandemije. Sklopila je dogovor sa stranicom za odrasle "Glow", preko koje s pretplatnicima deli provokativan sadržaj.

Loti s korisnicima deli fotografije u seksi donjem vešu, kupaćim kostimima i uglavnom je reč o polugolim fotografijama. Ako korisnici žele nešto provokativniju varijantu fotografije, trebaju još dodatno da plate.

Takvi potezi baš i ne pomažu Loti jer ju na društvenoj mreži prati 354.000 ljudi uprkos golotinji.

loti mos
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ni činjenica da je mlađa sestra svetski slavne manekenke koja je nekad punila medijske stupce i svojom zavisnošću o alkoholu i opijatima, ne vodi je na put ka uspehu koji toliko silno želi.

kejt mos
Ringo / Pacific coast news / Profimedia