BIO JE NA SAMOM DNU, NJEGOV ŽIVOT JE BIO SODOMA I GOMORA: Ljubio je najpopularniju manekenku, a poroci su ga uništili

Muzičar Pit Doerti i bivši dečko Kejt Mos zaprosio je svoju dugogodišnju partnerku kraj koje je pronašao mirnu luku.

ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Britanski roker Pit Doerti, koji je pre nekoliko mjseci šokirao svojom neprepoznatljivom pojavom u javnosti, sada je potvrdio lepu vest o veridbi s filmskom redateljkom Katijom de Vidas, a čini se je rešio da loš period ostavi iza sebe.

Danas, 42-godišnji Pit otkrio je kako je navodno trezan poslednje dve i po godine, kao i da više nije zavisan o teškim drogama koje su mu umalo uništile život. Pit je na društvenim mrežama objavio snimak na kom vidimo kako prosi svoju partnerku s kojom živi u Francuskoj. 

Par je zajedno nekoliko godina, a čak zajedno i nastupaju i održavaju koncerte pod imenom "Peter Doherty and the Puta Madres". Kao grupa postoje od 2016. godine, a njega je na prvi pogled zaista teško prepoznati zbog nekoliko kilograma viška i prosede kose i brade.

pit i katija
Instagram 

Srećnu vest o veridbi za "Daily Mail" je potvrdio i Pitov PR i dodao kako su vereni već neko vreme, ali su tu vest odlučili da zadrže za sebe sve do sada.

Pit je pre Katije ljubio slavnr lepotice poput manekenke Kejt Mos, s kojom je u vezi bio od 2005. godine, ali romansa je ubrzo prerasla u burnu vezu koja je završila 2007. godine. Nakon nje izlazio je s pokojnom pevačicom Ejmi Vajnhaus, a njihov je odnos jednom prilikom opisao kao ljubavni.

"Ejmi i ja smo bili ljubavnici. Voleo sam je tada, pa volim je i danas. Pred kraj naše veze postala je prilično zla i okrutna prema meni. Nije trpela budale", priznao je pre nekoliko godina.

Pit ima i sina Astilea s bivšom partnerkom Lisom Moriš, kao i ćerku Eisling s manekenkom Lindl Hingston.

pit i kejt
Julien Behal / PA Images / Profimedia 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1