Džesika Alba je jedna od najvećih holivudskih prirodnih lepotica koja godinama izgleda kao da nije ostarela ni dana. Da u tome ima istine, jasno govori i to da izgleda isto kao i pre 20 godina otkako se pojavila na javnoj sceni.

Da i je u 40-im godinama moguće održavati zavidnu liniju, ponovo je dokazala i novim fotkama koje su nastale dok je vreme provodila na plaži u minijaturnom kupaćem kostimu.

Iako je zakoračila u petu deceniju života može se pohvaliti izvajanim telom bez trunke viška, i pritom, vidi se da je njena figura rezultat napornog rada, a ne plastične hirurgije.

Džesika Alba uživa na plaži u kupaćem kostimu.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njena isklesana figura je ono što bi svaka žena poželela, a verujemo da iza nje stoji mnogo truda i odricanja. Pored figure, mnoge bi poželele i njeno prirodno lice.

Nasuprot svojim koleginicama, koje su lice uništile zbog preterane količine botoksa i estetskih operacija, Džesika je verna prirodnom izgledu.

Džesika je verna prirodnom izgledu.
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za njenu figuru zaslužan je miks vežbi.

"Kako sam starija i od kada sam postala mama, prioritet mi je zdravlje. Vežbam od dva do četiri puta nedeljno, kombinujem pilates, kardio... Trudim se da ne jedem hranu koja se obrađuje i ne pijem alkohol", rekla je nedavno u jednom intervjuu.

Za zavidnu figuru Džesike Albe zaslužan je miks vežbi.
Clasos.com.mx / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Dok bi mnogi muškarci želeli da im ova holivudska zvezda bude supruga, njeno srce godinama pripada samo jednom muškarcu, njenom suprugu Kešu Vorenu, sa kojim je dobila troje dece, koja je nisu sprečila da vrati zavidnu liniju.

Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Profimedia Glumica izgleda sjajno bez fotošopa

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!