Obožavan među pripadnicima generacije Z koji dominiraju društvenim mrežomn TikTok, takozvani preppy stil odevanja uzeo je maha na modnoj sceni.

Ovaj stil karakterizuju odevni komadi kakve viđamo na školarcima i tinejdžerima, a sve je popularniji i među slavnim damama.

Da je 'štreberski' stil odevanja i te kako nosiv i prilagodljiv, dokaz je najnoviji stajling jedne od najbogatijih preduzetnica među holivudskim glumicama, Džesike Albe.

Džesika Alba obožava štreberski stil odevanja.
Profimedia 

40-godišnju lepoticu paparaci su snimili u širokim farmerkama visokog struka i bordo džemperu, a ključnu ulogu u njenom stajlingu imali su dodaci i obuća.

Uz rajf kariranog printa i lanac srebrnu ogrlicu, svoje izdanje upotpunila je klasičnom verzijom crne torbe na rame, a kada je reč o obući odlučila se za popularne gležnjače s glomaznim đonom.

Poput mnogih slavnih dama ni Džesika nije odolela ovom trendu.
BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia 

Džesika Albe nedavno je na Instagramu predstavila i novu frizuru. Glumica je drastično skratila kosu,i odlučila se za kraći bob koji "skdia" godine u trenu.

Džesika Alba nedavno je skratila kosu i prošetala kraći bob.
Instagram 

Više izdanja Džesike Albe pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, GAMR/SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Slavna glumica važi za jednu od najstilizovanijih dama u Holivudu