Bob frizura ne silazi sa trona, a ovom trendu nije odolela ni slavna glumica Džesika Alba. Ona je  godinama bila prepoznatljiva po dugoj kosi, te je tako mnoge iznenadila promenom imidža koju je pre nekoliko dana predstavila na Instagramu.

Džesika je svoju dugu kosu skratila i zamenila modernim bobom.

Na ovu promenu podstakla ju je njena stilistkinja Britni Rajan, koja godina sarađuje  sa zvezdama kao što su Paris Hilton i Lisa Rina, a slavna lepotica skratila je bar 30 centimetara kose, što je svakako drastičan potez.

dzesika laba s novom frizurom
Instagram 

Kada je reč o boji kose, ostala je verna boji čokolade, a Džesika je samo jedna u nizu holivudskih zvezda koja se odlučila da se tako ošiša. Nedavno je i Ledi Gaga trendi frizuru prošetala na promociji filma "House of Gucci", a pored nje bob su nosile i Dženifer Lopez, Kortni i Kim Kardašijan, Bela Hadid i mnoge druge...

dzesika alba s novom frizurom
Instagram 

I naše poznate dame ispratile bob trend trend, a među prvima Edita Aradinović i Sara Jovanović, kojima promena pristaje sjajano, baš kao i Džesiki Albi.

Frizeri ističu da ova frizura u trenu podmlađuje, zbog čega se sve više žena odlučuje za bob, a u galeriji u nastavku teksta pogledajte kako je izgledala promena slavne glumice, te procenite šta joj bolje pristaje - duga kosa ili bob frizura:  

Shutterstock, Instagram Džesika Alba